KOM JE OOK BEACHVOLLEYBALLEN BIJ WHV?

Beachvolleyballen kan in Asperen bij volleybalvereniging Wij Houden Vol. Bij het zwembad "De Wiel" in Asperen is een fantastisch beachveld aangelegd door WHV. Word jij ook lid van WHV Beach?

Voor senioren geldt dat je voor €15,- een gehele zomer lid bent van WHV Beach. Voor de jeugd is dat €10.- voor de gehele zomer. Met deze bijdrage kunnen we het zand en materialen vervangen en onderhouden. Het doel is om zoveel mogelijk mensen te laten beachvolleyballen op onze fantastische beachvelden! Het seizoen loopt vanaf mei tot september 2023.

Beachtrainingen voor de jeugd

Leer de specifieke beachvolleybal technieken bij de beachtrainingen volgens de KBSS beachvolleybalmethode. Er zijn speciale regels die vragen om specifieke technieken. De trainingen zijn bedoeld voor jeugdleden tussen de 6 en 18 jaar. Deze trainingen starten vanaf zaterdag 13 mei 2023 op de zaterdagochtenden tot en met zaterdag 15 juli 2023 (10 trainingen). Voor deze trainingen vragen we een bijdrage van totaal €25,- t.b.v. de trainer.

  • Jeugdtraining 6 tot 10 jaar, zaterdag 14:00 - 15:00 uur
  • Jeugdtraining 10 tot 14 jaar, zaterdag 15:00 - 16:00 uur
  • Jeugdtraining 14 tot 18 jaar, zaterdag 16:00 - 17:00 uur

NIEUW! Beachtrainingen voor senioren:

Vanaf dit seizoen willen we ook speciale beachtrainingen gaan aanbieden voor senioren. Leer de specifieke beachvolleybal technieken volgens de KBSS beachvolleybalmethode. Er zijn speciale regels die vragen om specifieke technieken. De trainingen zijn bedoeld voor alle seniorenleden. Deze trainingen worden gegeven op de dinsdagavonden en starten op dinsdag 16 mei 2023 tot en met dinsdag 18 juli (10 trainingen). Voor deze trainingen vragen we een bijdrage van totaal €25,- t.b.v. de trainer. De trainingen zullen alleen doorgaan bij voldoende animo. Let op: de trainingen van dinsdagavond 23 mei vinden plaats op donderdagavond 25 mei ivm de ALV van WHV op dinsdagavond 23 mei.

  • Groep 1 tot zaalniveau 2e klasse 19:00 – 20:00 uur
  • Groep 2 vanaf zaalniveau 2e klasse 20:00 – 21:00 uur

Mocht het langer licht blijven dan kunnen de trainingen qua tijdstip iets opschuiven. 

Vrij spelen en trainen

Tijdens het vrijspelen, kan er lekker met elkaar gebeachvolleyd worden. De huidige reserveringen voor bijvoorbeeld externe clinics of geplande trainingen kun je zien in het programma op onze website. Op dat moment zijn de velden bezet en kan er niet vrij gespeeld worden. Kom vooral lekker vrij spelen wanneer je wilt, reserveren hoeft niet. Om de beachvelden te betreden heb je de sleutel nodig van het hek en het materiaalhok. Deze zijn te verkrijgen bij de sleuteldragers. We zijn nog op zoek naar een manier om dit makkelijker te maken d.m.v. een sleutelkastje en een materiaalhok voor de harken. Let op: neem je eigen bal mee tijdens het vrij spelen!

Zijn er op een bepaald moment veel beachers? Dan hanteren we een ‘’wisselreglement’’ om het met elkaar zo leuk mogelijk te houden en te maken en op je eigen niveau te spelen. Iedere ‘’groep’’ kan een halfuur gebruik van de velden, daarna kan de volgende groep gebruik maken van het veld. Zo kun je elkaar afwisselen en kun je allemaal op je eigen niveau spelen.

Je kunt ook toegevoegd worden aan de WHV Beach Whatsapp groep, ook in deze groep worden afspraken voor wedstrijden gemaakt. Voor meer informatie, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanmelden als WHV beach lid en/of trainingen

Nieuwe leden kunnen zich online aanmelden via bijgaande link: aanmelden WHV Beach..

Als WHV-lid, kun je gewoon een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veldhuur particulier

Wil je het veld huren voor bijvoorbeeld een potje beachvolleybal met collega’s of vrienden? Dan kan het veld gehuurd worden via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De huur voor 1 uur betreft €25,- voor 2 velden.

Beachvolleybalkleding
Ook dit jaar kun je via onze site beachkleding bestellen. De link vindt je op onze website: https://whv.clubkledingwinkel.nl/ 

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers!
Wil je meehelpen met het organiseren of uitvoeren van beachactiviteiten, trainingen of hand-en-spandiensten, laat het dan aan de beachcommissie weten, bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een sportief, leuk en gezellig beachseizoen gewenst!

Het WHV Beach Team