COMMISSIES

  Commissie Aanspreekpunt E-mail
  Cool Moves Volley (CMV) Wendy de Bie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Jeugd Wicky van Loo Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Scheidsrechters Merlijn van Wijk    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Sponsoring Sander Arp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Technische Commissie (TC) Niels Reder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Vertrouwenscontactpersoon Chantal Kaspers / Myrne de Leeuw Vertrouwenscontactpersonen WHV
  Toernooien & Activiteiten (TAC)    Peter Voorburg / Daniel van der Neut Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Clubblad (Staffel) Foke Borg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Website Peter Schreuders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Kledingcommissie Natasja van der Lek Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  Sportiviteitcoach (SC) Wicky van de Loo Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.