BESTUURSLEDEN

  Functie Naam E-mail Interview
  Voorzitter Olaf van Arkel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Interview Olaf (Oktober 2018)
  Secretaris Wicky van Loo Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Sponsoring Sander Arp    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Interview Sander (Juni 2018)
  Penningmeester Gert-Jan van Lier Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Interview Gert-Jan (Augustus 2018)
  CMV-coördinator Gerlanda van Wijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
  Jeugd-coördinator Stefan Arp Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Interview Stefan (April 2018)
  Wedstrijdsecretaris    Teus van Wijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Interview Teus (September 2018)