OOK LEKKER BEACHVOLLEYBALLEN

 

Beachvolleyballen kan in Asperen bij volleybalvereniging Wij Houden Vol. Bij het zwembad "De Wiel" in Asperen is een fantastisch beachveld aangelegd door WHV. Wordt ook lid van WHV Beach!

Voor alle leeftijden geldt dat je voor 10 euro een gehele zomer lid bent van WHV Beach. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te laten beachvolleyballen op onze fantastische beachvelden. Het seizoen loopt van mei tot eind september.

Nieuwe leden kunnen zich online aanmelden via bijgaande link: aanmelden WHV Beach..

Als WHV-lid, kun je gewoon een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

 

Beachtrainingen voor de jeugd

Leer de specifieke beachvolleybal technieken bij de beachtrainingen. Er zijn speciale regels die vragen om specifieke technieken. De trainingen zijn bedoeld voor jeugdleden tussen de 6 en 18 jaar. Deze trainingen starten vanaf mei 2020 op de zaterdagen.

  • Jeugdtraining CMV (6-12 jaar), zaterdag 10:30-12.00 uur
  • Jeugdtraining C-jeugd (13-14 jaar), zaterdag 12:30-14.00 uur
  • Jeugdtraining A en B-jeugd (14-18 jaar), zaterdag 14:30-16.00 uur

Vrij spelen en trainen

Tijdens het vrijspelen, kan er lekker met elkaar gebeachvolleyd worden. Diegene die er zijn delen teams in en er kunnen toernooitjes en wedstrijden gespeeld worden. Voor vragen over beschikbaarheid van het veld kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om de beachvelden te betreden heb je de sleutel nodig van het hek en het materiaalhok. Deze zijn te verkrijgen bij de sleuteldragers. 

WHV Beach heeft een besloten Facebook groep waar je lid van kunt worden. Via de WHV Beach facebookgroep maken leden afspraken voor wedstrijden en trainingen en delen nieuwtjes uit.

Je kunt ook toegevoegd worden aan de WHV Beach Whatsapp groep, ook in deze groep worden afspraken voor wedstrijden gemaakt. Voor meer informatie, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook dit jaar kun je via onze site beachkleding bestellen. De link vindt je op onze website: https://whv.clubkledingwinkel.nl/ 

Mocht je nog vragen hebben, zie dan hier de meeste gestelde vragen: Klik Hier! 

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers!
Wil je meehelpen met het organiseren of uitvoeren van beachactiviteiten, trainingen of hand-en-spandiensten, laat het dan Stefan Arp of Olaf van Arkel weten, beide bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een sportief, leuk en gezellig beachseizoen,

Het WHV Beach Team