OOK LEKKER BEACHVOLLEYBALLEN

 

Beachvolleyballen kan in Asperen bij volleybalvereniging Wij Houden Vol. Bij het zwembad "De Wiel" in Asperen is een fantastisch beachveld aangelegd door WHV. Wordt ook lid van WHV Beach!

Voor alle leeftijden geldt dat je als WHV Zaallid voor 10 euro een gehele zomer lid bent van WHV Beach. Voor nieuwe leden betreft de contributie €25,-. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te laten beachvolleyballen op onze fantastische beachvelden. Het seizoen loopt van mei tot en met augustus.

Nieuwe leden kunnen zich online aanmelden via bijgaande link: aanmelden WHV Beach..

Als WHV-lid, kun je gewoon een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 

 

Beachtrainingen voor de jeugd

Leer de specifieke beachvolleybal technieken bij de beachtrainingen volgens de KBSS beachvolleybalmethode. Er zijn speciale regels die vragen om specifieke technieken. De trainingen zijn bedoeld voor jeugdleden tussen de 6 en 18 jaar. Deze trainingen starten vanaf 1 mei 2021 op de zaterdagen. Het seizoen loopt tot en met augustus 2021.  

  • Jeugdtraining 6 tot 10 jaar, zaterdag 09:00 - 10:00 uur
  • Jeugdtraining 10 tot 14 jaar, zaterdag 10:00 - 11:00 uur
  • Jeugdtraining 14 tot 18 jaar, zaterdag 11:00 - 12:00 uur

Vrij spelen en trainen

Tijdens het vrijspelen, kan er lekker met elkaar gebeachvolleyd worden. Voor het reserveren van de beachvelden kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., de huidige reserveringen kun je zien in het programma. Om de beachvelden te betreden heb je de sleutel nodig van het hek en het materiaalhok. Deze zijn te verkrijgen bij de sleuteldragers. In verband met alle coronamaatregelen hebben we wat regels opgesteld waaraan gehouden dient te worden bij het vrijspelen. De regels kun je hier vinden.

WHV Beach heeft een besloten Facebook groep waar je lid van kunt worden. Via de WHV Beach facebookgroep maken leden afspraken voor wedstrijden en trainingen en delen nieuwtjes uit.

Je kunt ook toegevoegd worden aan de WHV Beach Whatsapp groep, ook in deze groep worden afspraken voor wedstrijden gemaakt. Voor meer informatie, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook dit jaar kun je via onze site beachkleding bestellen. De link vindt je op onze website: https://whv.clubkledingwinkel.nl/ 

Mocht je nog vragen hebben, zie dan hier de meeste gestelde vragen: Klik Hier! 

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers!
Wil je meehelpen met het organiseren of uitvoeren van beachactiviteiten, trainingen of hand-en-spandiensten, laat het dan aan de beachcommissie weten, bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een sportief, leuk en gezellig beachseizoen,

Het WHV Beach Team