Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Heren 1 - Starten met 2 keer winst

De Asperense volleyballers zijn het seizoen goed uit de startblokken gekomen. Na twee keer 3-1 winst deelt WHV de koppositie met nog drie andere ploegen. Te vroeg om iets te roepen over de kansen dit seizoen maar in ieder geval een lekkere start. Zowel tegen Udenhout als tegen tegen Shock '82 uit Cuijk verloor WHV de eerste set om vervolgens de laatste drie te winnen. Aan scherpte in de beginfase van de wedstrijd moet nog worden gewerkt dus.

WHV – Udenhout (3-1): 1e set verloren

Shock '82 – WHV (1-3): 25-17, 13-25, 20-25, 15-25

Beide tegenstanders van WHV kwamen over uit de 1e klasse en zijn afgelopen jaar dus gepromoveerd. Over het algemeen draaien dergelijke ploegen relatief gemakkelijk mee in de Promotieklasse. De Asperense volleyballers startten in beide wedstrijden best aardig om het vervolgens volledig te laten lopen. Tegen Udenhout werd het verval ingeleid door een reeks foute services achter elkaar waarna er op één servicebeurt van de tegenstander maar liefst zes punten werden weggegeven. Tegen de ploeg uit Cuijk liet WHV het voornamelijk verdedigend liggen.

Positief is dat de Asperense ploeg zich in beide gevallen goed wist te herstellen. Het is de kunst om een dergelijk verlies niet mee te nemen naar een volgende set, maar om juist te zorgen dat het energieniveau hoger komt te liggen. En dat lukte in alletwee de wedstrijden. Beide keren werd het harde werken van WHV beloond. Een teken dat de teamdynamiek en sfeer momenteel in ieder geval in orde is bij de Asperense mannen.

Volgende week krijgt WHV ODI uit Oost-West en Middelbeers op bezoek. Opnieuw een volledig onbekende tegenstander voor de ploeg van trainer/coach Max Smidt.