Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Algemeen - Belangrijke informatie over de competitie

Beste WHV’er,

De trainingen zijn weer begonnen en ook de competitie komt er weer aan. In onderstaand bericht vinden jullie alle belangrijke informatie over de competitie. Aanstaande zondag 1 september worden de wedstrijden voor de competitie definitief. Dit kunnen jullie allemaal zelf bekijken op www.volleybal.nl. Hier kun je zien wanneer jouw team wedstrijden moet spelen, tegen welke tegenstander en hoe laat de wedstrijden zijn. Doordat de NeVoBo veel teams verschillende indelingsnummers heeft gegeven, kan het gebeuren dat je speeltijd afwijkt van wat gebruikelijk is. Dat komt omdat er dan op de hele dag maar een paar teams in de Schildkamp spelen en we deze op hetzelfde tijdstip zetten. Wel zo gezellig! Zorg ervoor dat iedereen in het team weet waar en wanneer er een wedstrijd gespeeld wordt!

  

Wedstrijden verzetten

Het kan natuurlijk een keer zo zijn dat jouw team of een tegenstander de wedstrijd, om welke reden dan ook niet kan spelen. Dan is het mogelijk dat de wedstrijd verzet wordt. Wil je als team een wedstrijd laten verzetten, neem dan contact op met ondergetekende via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als de tegenstander een wedstrijd wil wijzigen, zullen ze dat ook aan mij laten weten. Om de communicatie zo gemakkelijk mogelijk te houden wil ik van elk seniorenteam, elk jeugdteam en de recreantenteams graag weten wie de trainer en de aanvoerders zijn. Daarom een korte oproep:

Ben jij trainer of aanvoerder van een team? Mail dan je naam, emailadres en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ! Bij wijzigingen kan ik het team dan snel en eenvoudig op de hoogte brengen. 

 

Wedstrijden verzetten kost tijd en geld. Daarom wil ik iedereen vragen eerst naar andere oplossingen  te zoeken voordat er een wedstrijd gewijzigd moet worden. Ook hoop ik dat trainers of aanvoerders ruim van te voren (liefst minstens een maand) aan mij aangeven dat er een wedstrijd verzet moet worden. Hoe eerder je het meldt, hoe groter de kans dat ik de wedstrijd kan verzetten.

 

Wedstrijduitslagen

Als wedstrijdsecretaris ben ik verplicht alle uitslagen van onze thuiswedstrijden door te geven aan de NeVoBo. Alle teams, behalve Dames 1, gebruiken een klein formulier a4, waarop de uitslag, setstanden, deelnemende spelers, scheidsrechter etc. genoteerd staat. Op thuiszaterdagen kunnen teams na hun wedstrijd het originele formulier en de 2e kopie (de 1e kopie is voor de tegenstander) inleveren bij de zaalwacht. Deze zorgt ervoor dat alle formulieren bij mij terecht komen. Als een team wedstrijden speelt op een doordeweekse dag, zorg er dan voor dat de formulieren zo snel mogelijk bij mij terecht komen. Ik ben iedere maandag en vaak ook op woensdag in de zaal.

 

Sinds vorig seizoen geldt ook voor de recreanten dat ik de uitslagen op de website van de NeVoBo moet invoeren. Daarom vraag ik ook de aanvoerders van de Heren Recreanten teams en de Recreanten Mix om hun wedstrijdkaart z.s.m na de wedstrijd bij mij in te leveren.

 

Oefenwedstrijden en bekerwedstrijden

Op zaterdag 14 september 2012 heb ik ruimte in de Schildkamp gereserveerd om oefenwedstrijden te spelen. Wil jij met je team een oefenwedstrijd spelen? Laat mij dan voor 10 september weten hoe laat je de zaal wilt gebruiken. Na 10 september annuleer ik alle ingehuurde, maar niet gebruikte ruimte. Voor oefenwedstrijd tijdens of na het competitieseizoen kunnen trainers mij vragen om zaalhuur te regelen. Ook hier geldt: hoe eerder je iets laat weten, hoe groter de kans dat ik de zaal kan huren.

 

Op zaterdag 19 oktober 2012 zullen vier WHV teams uitkomen in de eerste ronde van de beker. Dit zijn Heren 1, Dames 1 en twee talententeams.Gelieve deze dag vast vrij te houden in verband met de bekerwedstrijden! Het definitieve programma van de beker wordt later bekend.

 

Trainingen in vakanties en op feestdagen

Wat betreft zaalhuur tijdens vakanties en feestdagen: In de vakanties (herfst, kerst, voorjaar, mei) zijn er géén trainingen voor de CMV en de jeugd. Senioren trainen in deze vakanties gewoon door, met uitzondering van de kerstvakantie. Op feestdagen als kerst, koningsdag, pasen, pinksteren en dodenherdenking wordt er door geen enkel team van WHV getraind.

 

Fluiten, tellen, zaalwacht

Om de wedstrijden in goede banen te laten verlopen, is er altijd veel hulp nodig. Daarom krijgt ieder team taken toegewezen. Zo moet ieder team een aantal wedstrijden fluiten en een aantal keer zaalwacht zijn. De zaalwacht krijgt een instructie in de zaalwachtmap. Lees deze goed door! Let ook goed op dat je de juiste licentie hebt voor het fluiten van de wedstrijden. Als je hier vragen over hebt, kun je die mailen naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een teller moet ieder team zelf regelen. Meestal doen teams dit zelf en telt degene die op de bank zit. Wil je een vaste teller uit een ander team, bijvoorbeeld omdat je als Dames 1 een groot wedstrijdformulier moet gebruiken, dan moet je daar zelf achteraan. Uiteraard zijn we bereid je te helpen bij deze zoektocht. Daarvoor kun je met onderstaande contact opnemen.

 

Voor vragen over wedstrijden, zaalhuur of aanverwante zaken kunnen jullie mij altijd bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ik wens iedereen een sportieve en succesvolle competitie toe!