Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Winnaar WHV Familietoernooi 2023

Het WHV Familietoernooi is een jaarlijks terugkerend toernooi dat door volleybalvereniging WHV uit Asperen wordt georganiseerd. Het toernooi is bedoeld voor familieleden van de leden van de vereniging en heeft als doel om het familiegevoel binnen de club te versterken. Dit jaar waren er 9 families die deelnamen aan het toernooi, een mooi aantal voor dit gezellige evenement.

De wedstrijden verliepen sportief en er hing een goede sfeer onder de deelnemers en het aanwezige publiek. Het Familietoernooi is dan ook niet alleen bedoeld voor fanatieke volleybalspelers, maar vooral ook voor gezelligheid en samenzijn. Tijdens de wedstrijden werden de teams fanatiek aangemoedigd door het publiek en waren er leuke en spannende wedstrijden te zien.

Familie de Graaf was dit jaar de grote winnaar van het toernooi. Zij wisten alle wedstrijden te winnen en mochten daardoor de felbegeerde wisselbeker mee naar huis nemen. De andere families lieten zich echter niet uit het veld slaan en hebben genoten van een leuke en sportieve avond.

Het toernooi eindigde met een gezellig samenzijn in cafetaria de Wiel in Asperen. Hier konden de deelnemers en het publiek nog even napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Het was een geslaagde avond waarbij het familiegevoel binnen de vereniging weer flink werd versterkt. Het WHV Familietoernooi is een mooie traditie binnen volleybalvereniging WHV en zal ongetwijfeld ook volgend jaar weer plaatsvinden.