Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Algemene uitnodiging voor het nieuwe seizoen 2022/2023

Wij willen jullie van harte uitnodigen voor het komende volleybalseizoen 2022-2023! Hierbij ontvang je alle benodigde informatie.

 1. Start trainingen
 2. Competitie en recreanten
 3. Schoonmaak Sporthal De Wiel
 4. Digitale spelerspassen
 5. Aankondiging ALV 27 september 2022
 6. Nuttige links
 1. Start Trainingen
  Vanaf maandag 15 augustus 2022zullen de trainingen voor de senioren en recreantenweer beginnen.
  De eerste trainingen voor de CMV en de Jeugd, starten in de week van maandag 22 augustus 2022. In de bijlage vind je de zaalindeling voor de trainingen en de planning voor de thuiswedstrijden op de zaterdag. 
 2. Competitie en Recreanten
  De competitie indeling, uitslagen en standen voor de jeugdteams, seniorenteams, masters en CMV5/6 teams kun je vinden op www.volleybal.nl/competitieof download de app op je telefoon: volleybal.nl– mijn competitie. Dit is nog een voorlopig programma en hier kunnen nog wijzigingen in komen.

Voor de CMV1/2/3/4 teams zullen de CMV-toernooien nog worden gepland en gecommuniceerd.

Voor de recreanten bij de Recvol competitie zijn de indeling, de uitslagen en de standen te vinden op www.Recvol.nl. Voor WHV betreft dit de recreanten Heren en recreanten Mix.

 1. Schoonmaak sporthal De Wiel
  Deze taak wordt als teamtaak bij de teams ingedeeld. De schoonmaak doen we in de ochtend en sluiten we af met een kopje koffie (in overleg kan eventueel ook gekozen voor een ander tijdstip/dag). Per week is er een team ingepland voor deze taak, deze data kun je inzien via deze link Opgave Schoonmaak De Wiel. Onderling ruilen is natuurlijk altijd mogelijk! Filmpje ter inspiratie.
 2. Digitale spelerspassen
  Vanaf komend seizoen zal er gewerkt gaan worden met digitale spelerspassen. Hiervoor is het van belang dat ieder competitie spelend WHV lid een foto aanlevert bij de secretaris, zodat deze geüpload kan worden in sportlink (systeem van de Nevobo). De gegevens van de spelerspassen (naam, relatiecode) en het rugnummer en de functie binnen de wedstrijd (speler, aanvoerder, libero) worden in het nieuwe DWF getoond. De controle van de spelerspassen zal digitaal plaats gaan vinden op het veld met behulp van bijvoorbeeld een tablet of een mobiele telefoon. Als je je foto wilt (laten) wijzigen dan kun je ook een foto opsturen. Foto's graag aanleveren uiterlijk 16 september 2022 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 3. Aankondiging Algemene Ledenvergadering dinsdagavond 27 september 2022
  De officiële uitnodiging volgt later. Zet deze datum alvast in je agenda. De vergadering zal plaatsvinden in het dorpshuis te Asperen.
 4. Nuttige links
  www.nevobo.nl Nieuws over de Nationale teams, toernooien en activiteiten en actuele zaken betreffende onze sport. 
  https://www.volleybalmasterz.nl/ Voor het oefenen met de spelregels en tevens de leukste manier om je scheidsrechterlicentie te halen.
  https://www.nevobo.nl/wedstrijdsport/regelgeving/digitaal-wedstrijd-formulier/ Mocht je als ouder of als lid nog niet weten hoe dit werk, neem dan een kijkje op deze website.
  Op www.wijhoudenvol.nl vind je onze WHV-webshop voor leuke WHV kleding en accessoires.

Aanmelding van de e-Staffel. Deze nieuwsbrief wordt elke 2 maanden rond de 15e via de mail verstuurd. Aanmelden kan via deze link: Aanmelden de Staffel
Je kunt WHV ook vinden in de besloten groep op Facebook of op Instagram.
 
Wij wensen iedereen een heel gezellig en sportief seizoen!

Veel volleybalplezier,

Namens het bestuur van WHV,
Martine Arp - secretaris volleybalvereniging WHV

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.