Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - Winst, verlies en winst voor Dames 1 WHV volleybal

Normaal is de volleybal competitie in april ten einde, zodat het beachvolleybal kan starten. Deze meivakantie stonden er drie competitiewedstrijden op de kalender.

Twee wedstrijden binnen twee dagen werd teveel voor de dames van WHV.

Op zaterdag werd nog gewonnen in een zinderende wedstrijd tegen de dames van DVO met 3-2. Met een grote afstand in de vierde set en een achterstand in sets van 1-2, knokten de speelsters zich punt voor punt terug in de set en wonnen deze met 27-25. Dat gaf een boost voor de vijfde set die met goede services en veel energie werd binnen gehaald.

Op maandag werd de inhaalwedstrijd tegen Erasmus Volley uit Rotterdam gespeeld. De eerste set werd met goed spel gewonnen door WHV. De tweede en derde set gingen gemakkelijk naar Erasmus Volley. In de vierde set, na een Time-out van coach Niels Reder die duidelijk aankwam, werd het spel bij de speelsters van WHV duidelijk beter. Maar de stunt van zaterdag kon niet herhaald worden en WHV verloor met 1-3.

Op zaterdag mochten de dames zich voor een derde wedstrijd melden in Rotterdam tegen het team van RVC/Libanon. Het scoreverloop verliep grillig en de wedstrijd was daardoor niet echt spannend in de eerste vier sets. In de vierde set serveerde Lotte Kleijer maar liefst achttien ballen en kwam de tegenstander niet verder dan zeven punten. De vijfde set die volgde was daarentegen erg spannend en kon zomaar ieders kant op vallen. Maar de dames van WHV rechtte de rug, waarbij mede door het goede spel van Britt van Lier de wedstijd met 17-19 in een 2-3 winst mee naar genomen kon worden.