Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Kom deze zomer beachvolleyballen bij WHV in Asperen!

Het blijft buiten weer wat langer licht en de zon laat zich steeds meer zien. Hoog tijd dus om lekker te beachvolleyballen op de beachvolleybalvelden van WHV in Asperen! De beachvolleybalvelden zijn heel het seizoen (mei tot en met augustus) beschikbaar voor zowel volwassenen als kinderen, met en zonder ervaring. WHV organiseert toernooitjes en trainingen voor verschillende leeftijdscategorieën. Ons doel is om de komende zomer zoveel mogelijk mensen, hopelijk onder een lekker zonnetje, te laten beachvolleyballen op onze fantastische beachvolleybalvelden in Asperen bij natuurplas De Wiel.

Voor kinderen van 6 tot en met 18 jaar is worden er op de zaterdagochtend beachvolleybaltrainingen georganiseerd. Deze trainingen zijn leuk, gezellig en leerzaam voor alle kinderen die kennis willen maken met beachvolleybal en voor alle kinderen met al een beetje meer ervaring. Iedereen mag 2 keer gratis mee komen trainen. De trainingen worden vanaf 28 mei 2022 gegeven op de beachvolleybalvelden in Asperen:

  • Training voor jeugd van 6 tot en met 10 jaar: elke zaterdag van 09:00 - 10:00.
  • Training voor jeugd van 10 tot en met 14 jaar: elke zaterdag van 10:00 - 11:00.
  • Training voor jeugd van 14 tot en met 18 jaar: elke zaterdag van 11:00 - 12:00.

Uiteraard zijn ook volwassen de komende zomer welkom op de beachvolleybalvelden. Dit jaar willen we graag een extra impuls geven aan de beach, daarom organiseren we nu ook voor het eerst seniorentrainingen op de dinsdagavond voor verschillende niveaus. Zien we jullie de komende zomer op onze prachtige beachvolleybalvelden in Asperen? Meer informatie en aanmelden kan via onze website: www.wijhoudenvol.nl/beach