Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Covid-19 maatregelen per 6 november 2021 a.s. volleybalvereniging WHV

Woensdag 3 november werd definitief bekend gemaakt dat een coronatoegangsbewijs verplicht wordt gesteld voor deelname aan georganiseerde binnensport per 6 november aanstaande. Ondanks dat we dit als vereniging liever hebben dan een lockdown die leidt tot het stilleggen van de competitie, zoals in de voorgaande twee seizoenen, raakt het ons in de kern. Een vereniging moet juist voor iedereen toegankelijk zijn en deze maatregelen staan dat in de weg.

Helaas zal vanaf zaterdag 6 november a.s. iedereen vanaf 18 jaar, die toegang wil tot de sporthal voor een wedstrijd of training en als toeschouwer wil komen kijken tijdens een wedstrijd op de tribune, gecontroleerd worden op het coronatoegangsbewijs. Hoe vervelend dit ook is, we moeten ons aan de regels houden. We willen zo pragmatisch mogelijk invulling geven aan de controle om de impact op de vereniging zo klein mogelijk te houden.

Voor nu zijn dit de consequenties:

  • Iedereen die de kleedkamers, zaal of de tribune wil betreden wordt gecontroleerd op een geldig coronatoegangsbewijs;
  • Begeleidende vrijwilligers zijn vrijgesteld van controle (denk daarbij aan: Trainers, Scheidsrechters, Coaches en Zaalwacht);
  • Tijdens de thuiswedstrijden op de zaterdagen zal de tribune open zijn voor toeschouwers; iedereen vanaf 18 jaar zal worden gecontroleerd door ons als vereniging op een geldige coronatoegangsbewijs;
  • Tijdens de trainingsavonden (maandag, woensdag en donderdag) zal de tribune gesloten zijn;
  • Ook voor ouders geldt dat zij, willen zij de kleedkamers of tribunes betreden, een geldig coronatoegangsbewijs moeten kunnen laten zien.

Mocht je ideeën hebben om de controle te verbeteren geef je tips dan zeker door!

We volgen hierin het beleid vanuit de Nevobo en NOC NSF volgens het Protocol Verantwoord Sporten. Voor veel gestelde vragen willen we verwijzen naar de FAQ van de NOC NSF: https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/coronavirus-en-sport-veelgestelde-vragen.

De controle moeten we zelf als vereniging gaan regelen, hiervoor zijn vrijwilligers nodig. Omdat we dit niet alleen kunnen willen we iedereen vragen om zich als vrijwilliger aan te melden! We moeten dit samen oplossen, op deze manier kunnen we blijven volleyballen. Geef je op als vrijwilliger door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., wees lief voor elkaar en geduldig als je gecontroleerd wordt. Laten we er met elkaar het beste van maken!