Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Start zaalseizoen 2021-2022 voor de volleyballers van WHV in Asperen. Kom jij ook meedoen?

Na een roerig jaar zonder wedstrijden, trainingen en gezelligheid in de volleybalzaal is het eindelijk weer zo ver! De volleyballers van volleybalvereniging WHV uit Asperen mogen weer de zaal in om zich in het zweet te werken en plezier te maken. Ook gaat zaterdag 18 september eindelijk de zaalcompetitie weer beginnen.

De eerste trainingen in sporthal De Wiel in Asperen zijn net begonnen. De start van een zaalseizoen is voor nieuwe spelers een ideaal moment om in te stromen. Nieuwe, enthousiaste leden zijn altijd van harte welkom. Volleybalvereniging WHV heeft dit jaar vier herenteams, drie damesteams, drie recreantenteams en zeven jeugdteams die allemaal actief zijn op verschillende niveaus. Zo hebben wij voor iedereen, zowel beginnende als ervaren spelers, een passend team om bij mee te kunnen doen. Kleuters tot 4 jaar mogen zelf gratis mee komen trainen!

Ben je benieuwd of zaalvolleybal wat voor jou is en wil je een keertje komen meetrainen? De eerste twee trainingen zijn altijd gratis en vrijblijvend. Onze trainingen vinden plaats op maandag- of woensdagavond. Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk voor meer informatie op www.wijhoudenvol.nl. We zien je graag in sporthal De Wiel in Asperen!