Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Start nieuw volleybalseizoen 2021-2022

1.Start Trainingen
Vanaf maandag 23 augustus 2021 zullen de trainingen voor de senioren en recreanten weer beginnen.
De eerste trainingen voor de CMV en de Jeugd, starten in de week van maandag 30 augustus 2021. In de bijlage vind je de zaalindeling voor de trainingen en de planning voor de thuiswedstrijden op de zaterdag. 

2. Voorbereiding competitie en Corona
We kijken ernaar uit om met elkaar het nieuwe seizoen weer te gaan starten! Wij houden de richtlijnen van de NOCNSF aan. Deze vind je op https://nocnsf.nl/sportprotocol. Mocht er in de loop van het seizoen iets veranderen zullen we hier uiteraard over communiceren. We gaan natuurlijk voor een volledig seizoen :-)!

3. Competitie en Recreanten
De competitie indeling, uitslagen en standen voor de jeugdteams, seniorenteams, masters en CMV5/6 teams kun je vinden op www.volleybal.nl/competitie of download de app op je telefoon: volleybal.nl – mijn competitie. Dit is nog een voorlopig programma en hier kunnen nog wijzigingen in komen.

Voor de CMV1/2/3/4 teams zullen de CMV-toernooien nog worden gepland en gecommuniceerd.

Voor de recreanten bij de Recvol competitie zijn de indeling, de uitslagen en de standen te vinden op www.Recvol.nl. Voor WHV betreft dit de recreanten Heren en recreanten Mix.

4. Schoonmaak sporthal De Wiel
Deze taak wordt als teamtaak bij de teams ingedeeld. De schoonmaak doen we in de ochtend en sluiten we af met een kopje koffie (in overleg kan eventueel ook gekozen voor een ander tijdstip/dag). De invullijst wordt in de komende weken ingevuld. Deze kun je inzien via deze link Opgave Schoonmaak De Wiel. Wil je zelf met een groepje of individueel aan de slag? Vul je naam zo snel mogelijk in en help ons de mooie sporthal schoon te houden! Filmpje ter inspiratie.

5. Aankondiging Algemene Ledenvergadering dinsdagavond 21 september
De officiële uitnodiging volgt later. Zet deze datum alvast in je agenda!

Aanmelding van de e-Staffel. Deze nieuwsbrief wordt elke maand rond de 15e via de mail verstuurd. Aanmelden kan via deze link: Aanmelden de Staffel
Je kunt WHV ook vinden in de besloten groep op Facebook of op Instagram.
 
Wij wensen iedereen een heel gezellig en sportief seizoen!

Veel volleybalplezier,

Namens het bestuur van WHV,
Martine Arp - secretaris volleybalvereniging WHV

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.