Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Nieuwe voorzitter: Erik IJdo

Als bestuur van WHV zijn we blij om te mogen vertellen dat wij een nieuwe voorzitter hebben gevonden. Na ruim driekwart seizoen zonder voorzitter, wordt deze plek gelukkig weer opgevuld. Erik IJdo (51 jaar) zal de voorzittershamer overnemen.

Erik zal officieel nog benoemd moeten worden tijdens de ALV, maar zal, gezien niemand anders zich gemeld heeft, per direct beginnen met zijn taak als voorzitter. Hieronder zal Erik zichzelf aan jullie voorstellen.

Even voorstellen, Erik IJdo:

Sinds april ben ik de nieuwe voorzitter van WHV. Nadat Olaf van Arkel zijn functie als voorzitter had neergelegd was de functie een tijdje vacant. Omdat ik na twee jaar gestopt ben met een traject om als reservist bij Defensie aan de slag te gaan kreeg ik de tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

In mijn dagelijks werk als manager van Europese aanbestedingen bij de Politie ben ik gewend om in complexe bestuurlijke omgevingen te werken. Dit doe ik al 12 jaar met veel plezier. Sinds 1997 ben ik getrouwd met Denise en samen hebben we 2 zonen: Merijn (18) en Benjamin (16).

Ik ben 51 jaar en opgegroeid in Leerdam. De Linge was mijn speeltuin waar ik meer dan 25 jaar heb geroeid. Als vijfjarig knulletje ging ik altijd mee met mijn ouders naar de roeivereniging en uiteindelijk ben ik zelfs wedstrijdroeier geworden. In die tijd heb ik ook in verschillende commissies gezeten. De combinatie van sportiviteit en bijdragen aan de vereniging is voor mij vanzelfsprekend.

Wicky van Loo ken ik al meer dan 40 jaar en onze gezinnen gaan al meer dan 25 jaar met elkaar om. Al die tijd probeerde hij mij lid te maken van WHV. Uiteindelijk is hem dat gelukt. Wat mij al bij de eerste keer dat ik kwam trainen opviel is de vriendelijke en gastvrije sfeer, iets wat ik erg belangrijk vind bij een vereniging.

Als ik met mijn maatje Dick Septer uit Meteren naar Asperen kom om te trainen hebben wij het vaak over het werk en dat we er moe van zijn. Als we terugrijden is die vermoeidheid vergeten en zitten we vol met energie. Dat is wat sporten met je doet.

Het bestuur van WHV bestaat uit een energieke en diverse groep leden die zichzelf als doel hebben gesteld om met nieuwe energie onze vereniging op sportief- en sociaal vlak te ontplooien. Dat gaan we wat mij betreft doen met een meer zakelijke aanpak, het delegeren van verantwoordelijkheden en de betrokkenheid van elk lid.

Bij het besturen van de vereniging horen uitgangspunten waaraan we onze acties en besluiten toetsen. De uitgangspunten die ik belangrijk vind zijn: Veilig, Sportief, Gezellig, Regionaal en Inclusief. Hieraan zal ik elk onderwerp dat op de bestuurstafel komt toetsen.

Ik hoop dat we elkaar binnenkort in levende kunnen ontmoeten en nader kennis te maken.

Erik IJdo