Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Uitnodiging buitenvolleybal per maandag 26 april a.s.

Beste WHV-leden,

Afgelopen weken hebben we sommige van jullie al mogen zien op de beachvelden tijdens de geplande jeugdtrainingen of de 27+ trainingen. Wij vinden het fijn om jullie weer te ontmoeten en te zien volleyballen!

Gezien het weer wat warmer wordt, het gras droger en het in de avond langer licht is willen we vanaf volgende week maandag 26 april gaan starten met een volledig buitenvolleybalrooster. We hebben voor jullie, in overleg met jullie trainers, een schema gemaakt. Zo heeft ieder team tenminste één training op de beachvelden of het gras op een doordeweekse avond. De teamtrainingen zullen worden aangeboden tot en met eind juni.

Hieronder en bijgevoegd het schema wat we voor jullie hebben gemaakt:

 Let op: dinsdag 27 april is het koningsdag en vervallen de geplande trainingen. Als er voldoende animo is tijdens de meivakantie zullen de trainingen dan doorgaan.

 Dit alles blijft natuurlijk alleen mogelijk als we ons aan alle geldende regels houden, wetende:

  • Kom omgekleed naar de beachvelden;
  • Kom kort voor de betreffende training en vertrek direct na afloop;
  • Houd afstand bij het wisselen van groep, wacht buiten het hek totdat iedereen van de velden af is;
  • Desinfecteer je handen bij het betreden van het veld met de daarvoor aanwezige desinfecteermiddelen;
  • Na afloop van de training de ballen desinfecteren met het aanwezig desinfecteermiddel;
  • Tijdens iedere training wordt de aanwezigheid geregistreerd d.m.v. de aanwezige formulieren. De ingevulde formulieren kunnen in de map bewaard worden.

Extra informatie voor 27+ leden
Voor leden boven de 27 geldt max. 4 personen per veld. Tijdens de training mag er niet van veld gewisseld worden en de 1,5 meter moet gedurende de gehele training gehandhaafd blijven.

WHV Beach
Wil je op vrije momenten ook lekker komen beachvolleyballen? Dan kun je voor €10,- lid worden van WHV Beach (niet zaalleden betalen €25,-) door je aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op de vrije momenten kun je de beachvelden reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., hierbij ben je verplicht te melden wie er allemaal aanwezig zijn.

Mochten er naar aanleiding hiervan nog vragen zijn dan horen we dat uiteraard graag. We willen jullie alvast veel buitenvolleybalplezier wensen!