Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Gezocht: voorzitter! Wie neemt het stokje over?

Afgelopen ledenvergadering in oktober is Olaf van Arkel afgetreden als voorzitter. Helaas hebben we tot op heden nog steeds geen vervanger kunnen vinden. Als bestuur hebben we allerlei stappen ondernomen en profielen gemaakt om (ere)leden, ouders van leden of oud-leden te vragen, helaas zonder enig resultaat.

Vanaf juli zal de wet Toezicht en Bestuur Rechtspersonen in werking treden. Onderdeel van deze wet is een verplichting dat een bestuur uit minimaal 5 personen moet bestaan met aan het roer: een voorzitter. Niet alleen wettelijk een verplichting, maar daarnaast in de praktijk ook zeker een noodzaak. Zonder voorzitter/kartrekker van het (dagelijks) bestuur kunnen we niet! De vereniging, wij als bestuur, maar met name jullie als leden, hebben iemand nodig die samen met het bestuur en alle commissies en vrijwilligers de vereniging verder wil brengen! Anders is het een kwestie van tijd tot we dit allemaal merken.

Kortom: er moet iets gebeuren! De vacature van voorzitter kun je vinden op onze website
Wil jij jezelf als lid en ons als vereniging helpen? Of wil je meer over de functie weten? Neem dan contact op met Martine Arp via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-23038655

Namens het bestuur,
Martine Arp, secretaris