Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Buitenvolleybal 27+ leden vanaf 16-maart

Afgelopen maandagavond 8 maart werd bekend dat we het buitensporten in groepen van max. 4 personen van 27+ op mogen gaan pakken per 16 maart, waarbij de 1,5 meter regel in acht gehouden moet worden en het sporten op een sportaccommodatie moet plaatsvinden. Voor veel leden een welkome verruiming, waar we als bestuur en TC ook zeker achterstaan! We hebben voor jullie in de afgelopen dagen een trainingsschema op onze beachvelden opgetuigd. 

Op deze website https://www.wijhoudenvol.nl/index.php/programma vinden jullie het trainingsschema, voor de zekerheid heb ik deze onderaan ook nog even bijgevoegd. Vrij spelen/velden reserveren voor leden boven de 27 is helaas (nog) niet toegestaan.

De dames en heren boven de 27 die willen trainen op de zaterdag kunnen zich inschrijven via deze datumprikker links: https://datumprikker.nl/p2xk79mrvk8ywx35 (dames > 27) en https://datumprikker.nl/afspraak/inschrijven/pyxxyb98qyw7h6jp (heren > 27). Er is ruimte voor 8 personen tijdens één uur, mocht er meer animo zijn dan kunnen we op andere tijdstippen gaan uitbreiden.
Let op: de herentrainingen <27 en >27 zijn samengevoegd wegens weinig animo. Er wordt één herentraining gegeven om 15:00 uur. 

We kunnen dit alleen doen als we ons met elkaar aan alle regels houden te weten:

  • Kom omgekleed naar de beachvelden;
  • Kom kort voor het betreffende uur en vertrek direct na afloop;
  • Houd afstand bij het wisselen van groep, wacht buiten het hek totdat iedereen van de velden af is;
  • Tijdens de trainingen mag niet van veld gewisseld worden;
  • Desinfecteer je handen bij het betreden van het veld met de daarvoor aanwezige desinfecteermiddelen;
  • Na afloop van de training de ballen desinfecteren met desinfecteermiddel.

Mochten er naar aanleiding hiervan nog vragen zijn dan horen we dat uiteraard graag. We willen jullie alvast veel buitenvolleybalplezier wensen!

Met sportieve groet,
Namens de TC en het bestuur,

Martine Arp