Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

buitensporten in teamverband onder de leeftijd van 27

Vorige week werd bekend dat we het buitensporten in teamverband onder de leeftijd van 27 op mogen gaan pakken! Voor veel leden een welkome verruiming, waar we als bestuur en TC ook zeker achterstaan. We hebben voor jullie in de afgelopen dagen een trainingsschema op onze beachvelden opgetuigd (in overleg met jullie trainers) en ook bieden we de mogelijkheid om onder de 27 jaar het beachveld te reserveren om vrij te spelen.

Op deze website https://www.wijhoudenvol.nl/index.php/programma vinden jullie het trainingsschema, voor de zekerheid heb ik deze onderaan ook nog even bijgevoegd. Op vrijdagavond kan jeugd onder de 18 jaar trainen op het voetbalveld (verlicht). Alle andere buitentrainingen vinden op de beachvelden plaats.

Als je vrij wilt spelen ben je verplicht om via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te reserveren en alle deelnemers door te geven. We zullen de reservering in de agenda op de WHV Beach website verwerken, zodat iedereen kan zien als er iets gereserveerd is. Spelers zijn zelf verantwoordelijk voor het naleven van de regels. Let op: spelers krijgen de sleutel voor het veld alleen mee als alle deelnemers van tevoren doorgegeven zijn.

 De dames en heren onder de 27 die willen trainen op de zaterdag kunnen zich inschrijven via deze datumprikker links: https://datumprikker.nl/pxxn3am7qsk7h6js (dames < 27) en https://datumprikker.nl/afspraak/inschrijven/pyxxyb98qyw7h6jp (heren < 27). Er is ruimte voor 12 personen tijdens één uur, mocht er genoeg animo zijn dan wordt het tweede uur opengezet.

 We kunnen dit alleen doen als we ons met elkaar aan alle regels houden te weten:

  • Kom omgekleed naar de beachvelden;
  • Kom kort voor het betreffende uur en vertrek direct na afloop;
  • Houd afstand bij het wisselen van groep, wacht buiten het hek totdat iedereen van de velden af is;
  • Desinfecteer je handen bij het betreden van het veld met de daarvoor aanwezige desinfecteermiddelen;
  • Na afloop van de training de ballen desinfecteren met desinfecteermiddel.

Mochten er naar aanleiding hiervan nog vragen zijn dan horen we dat uiteraard graag. We willen jullie alvast veel buitenvolleybalplezier wensen!

Met sportieve groet,
Namens de TC en het bestuur,


Martine Arp
Secretaris volleybalvereniging WHV