Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - WHV D1 met 4-0 onderuit tegen een sterk Volley2B.

Op zaterdag 19 september begon voor WHV D1 de start van de competitie. Vol goede moed begonnen de dames aan de wedstrijd, om 19:00 in het zonnige Bergschenhoek. Toch pakte het voor de Asperse dames niet uit zoals gehoopt: alle 5 de punten bleven bij tegenstander Volley2B. 

Het begin van de wedstrijd werd ingeluid door een sterk Volley2B, dat elke makkelijke bal onmiddellijk afstrafte. De Asperse dames begonnen daarentegen slordig. Ze waren zichtbaar onder de indruk van de harde klappen van de tegenstanders en het duurde lang voordat WHV hun eigen spel weer onder controle kreeg. Een kleine inhaalslag aan het einde van de set mocht niet baten; de eerste set eindigde in 25-17. 

De tweede set startten de dames van WHV beter. Er werd hard gewerkt voor de punten en door een goede serviceserie van Lotte Kleijer lukte het WHV om Volley2B bij te houden. Ook werd er aan het net meer gescoord, door onder andere een paar slimme balletjes van Irene Bijl. Echter, aan het einde van de set knalde Volley2B met hun harde aanval toch over WHV heen. Het werd 27-25. 

Onverschillige houding

De laatste twee sets lukte het de Asperse dames ook niet om de punten te pakken. Aan het net werd weinig gescoord, door zowel eigen fouten als een sterk blok van Volley2B, waardoor het de dames niet lukte om ritme te pakken. In de vierde set besloten de Asperse dames om nog even alles op alles te zetten om toch een paar punten te pakken, waardoor er zelfs een kleine voorsprong ontstond voor WHV. Helaas wisten de dames dit niet vast te houden en vielen ze terug in de onverschillige houding van de 1e en 3e set. Het werd 25-11 en 25-17.