Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

WHV gaat met een extra MIX team de competitie in

De afgelopen jaren heeft WHV regelmatig met een MIX team aan de competitie deelgenomen. Dit team is niet een regulier wedstrijdteam, maar een groep spelers met allerlei verschillende achtergronden en ervaring. Ruim tien jaar geleden alweer is deze groep ontstaan als antwoord op de vraag "ik wil volleyballen maar ik heb nog geen ervaring, waar kan ik beginnen?". In de loop van de jaren zijn er leden bijgekomen en is de groep uitgegroeid tot een mix van allerlei sportievelingen die houden van een laagdrempelig sportief potje volleybal. Maar alleen laagdrempelig is het zeker niet! 

Om het niveau omhoog te brengen wordt er getraind en worden er wedstrijden gespeeld. De uitdaging is om iedereen snel de basis te leren en zich daarna verder te laten ontwikkelen. Afgelopen seizoen werd met een team deelgenomen in de hoogste klasse. Dit bleek een grote uitdaging, maar het lukte wel om het niveau in een eerste jaar te behalen! De teams in deze competitie spelen al jaren met elkaar en zijn op elkaar ingespeeld. "Om naast de algemene techniek ook de tactiek eigen te maken was een uitdaging, maar om te merken dat je steeds meer op elkaar ingespeeld raakt is heel tof." vertelt een van de teamleden. Ook hadden de spelers een specialisatie en werd er een systeem gespeeld. Het wedstrijdelement is een extra stimulans om te trainen. Trainer Olaf van Arkel kijkt dan ook tevreden terug op wat al is bereikt. "Maar we kijken ook uit naar het komend seizoen waarin we nog meer leden willen verwelkomen om zo het recreanten MIX-volleybal breder op de kaart te zetten". In het WHV MIX-team staat iedereen ervoor open om met en van elkaar te leren, is het doel om beter te worden in volleybal en staat plezier voorop. Of je nu wilt doorstarten in een regulier wedstrijdteam of dat je het bij recreatief volleyballen houdt, kom gerust een avond proeven van de echte 'Wij Houden Vol-sfeer'. 

Komend seizoen gaan er twee teams deelnemen in de twee competities die er zijn in de NeVoBo recreanten competities van onze regio. We verwachten zo dat de starters een goede start kunnen maken en dat de meer gevorderden zich verder kunnen ontwikkelen op het gevorderden niveau. Beide teams gaan hun thuiswedstrijden op vrijdagavonden spelen in sporthal De Wiel in Asperen. De training is vanaf maandagavond 24 augustus iedere week om 20:00. Mocht je deel willen nemen, meld je dan aan via de website www.wijhoudenvol.nl