Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Clinics beachvolleybal voor de jeugd

Beachvolleybal is veel makkelijker te leren dan zaalvolleybal. Het is lekker buiten en stoer om te doen. Juist daarom groeit beachvolleybal hard en wil volleybalvereniging WHV (Wij Houden Vol) de jeugd clinics aanbieden om kennis te maken met beachvolleybal.

In de maand juni worden er vier clinics georganiseerd op vrijdagmiddagen van 5 tot en met 26 juni voor 10 euro. De jeugd van 8 tot en met 12 speelt van 16:00-17:30 en van 13 tot en met 16 jaar van 18:00-19:30. Locatie zijn de beachvelden op het natuurzwembad De Wiel langs de Leerdamseweg (nummer 39) in Asperen. De clinics zijn bedoeld om beachvolleybal te leren. De trainers hebben oefeningen waarin je snel de basistechniek onder de knie hebt, de spelregels kent en al snel onderlinge wedstrijdjes kunt spelen.

Deze clinics zijn onderdeel van het lokaal sportakkoord om sporten te promoten. Vanzelfsprekend respecteren we de RIVM-regels en hanteren daarvoor protocollen. De deelnemers moeten zich vooraf aanmelden, zodat we het protocol kunnen toesturen. Opgave kan met een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met opgave van de naam, leeftijd en telefoonnummer.