Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - Revanche voor WHV

Op zaterdag 07 maart 2020 speelden de dames van WHV hun ‘revanchewedstrijd’ tegen concurrent Minerva Ds1. Zij verloren eerder dit jaar de uitwedstrijd in Drunen met 3-1, maar wisten in hun thuisbasis de rollen om te draaien. Er werd dit keer gewonnen met 3-1.  

Sterke start
De thuisploeg begon sterk aan de wedstrijd. Door weinig fouten te maken en te profiteren van de fouten van Minerva, kwamen de dames van WHV op een voorsprong. De sterke service van Minerva, wat de Asperense dames vorige keer de das om deed, kregen ze goed onder controle, mede door een goede passing van libero Nathalie Smith, die tevens haar 25e verjaardag vierde. De eerste set werd gewonnen met 25-20.  

Ook de tweede en derde set lukte het WHV om een voorsprong te creëren. Bernadet Arendsen, die een sterke wedstrijd speelde, sloeg de ballen mooi binnen of legde ze keer op keer weer slim weg. Ook Esther Hoppesteyn raakte de ballen goed op het midden. Minerva had moeite met de strakke service langs de lijn van Lotte Kleijer, waarmee WHV dan ook veel punten scoorde. Het eindigde in 25-18 en 25-16.  

Teleurstellend einde
De vierde set zakte WHV weer terug in oude patronen. Doordat de Asperense dames veel eigen fouten maakten in zowel service, pass als aanval, lukte het hen niet om de steeds groter wordende achterstand in te halen. Minerva’s sterke service bracht WHV, net als vorige keer, volledig van de wijs en de moed zakte bij WHV in de schoenen. De set werd verloren met 16-25.