Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - Een mooie 4-0 overwinning op HLB van Daal

Op zaterdag 29 februari speelde WHV DS1 een lange wedstrijd tegen HLB Van Daal DS5. De wedstrijd bestond uit veel lange rally’s die vooral gewonnen werden door WHV. WHV won de wedstrijd dan ook met 4-0. 

Sterke tegenstander
De teams begonnen beide heel sterk aan de wedstrijd. Er werden aan beide kanten sterke aanvallen gemaakt en ook werden er veel ballen geblokkeerd. Bij een achterstand (7-10) vroeg WHV hun eerste time-out aan. Daarna scoorde WHV gelijk een punt. Door een mooie service reeks van WHV speelster Lotte Kleijer en door sterk spel aan de kant van WHV, kwamen de dames stukje voor stukje dichterbij een voorsprong. Het einde van deze set werd ontzettend spannend. De laatste time-outs werden goed gebruikt aan beide kanten. WHV won deze set met 25-22, door een hele sterke servicedruk. 

 Flinke voorsprong
Bij set 2 en 3 bouwde WHV in het begin van de set een grote voorsprong op. De Asperse dames kregen hierdoor veel vertrouwen en scoorden makkelijker de punten. Richting het einde van beide sets liet WHV ook wat punten liggen. Dit had weinig tot geen effect op het spel, aangezien ze al een flinke voorsprong hadden die lastig in te halen was voor HLB van Daal. In deze sets werden er veel lange rally’s gespeeld, maar ook veel ballen uit geserveerd door beide teams.  Set 2 werd met 25-21 gewonnen door WHV en de derde set werd dik gewonnen door WHV met 25-15.

 Achterstanden werden goed ingehaald
De laatste set werd opnieuw een hele spannende set. WHV bouwde gedurende de hele set een achterstand op en ze hadden moeite om HLB Van Daal bij te houden. Toch lukte het WHV de achterstand goed in te halen. WHV sleepte de laatste punten binnen, doordat HLB Van Daal wat fouten maakte en WHV sterk en overtuigend bleef in hun spel. Deze set werd weer gewonnen door WHV met 27-25.