Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - WHV houdt zich sterk in zinderende wedstrijd tegen concurrent Nuvoc.

Op 14 december speelde WHV dames 1 een spannende wedstrijd tegen concurrent Nuvoc dames 2, uit in Veldhoven. De Asperense dames lieten hun doorzettingsvermogen zien en wisten na de 2-0 achterstand, toch de wedstrijd te winnen met 2-3.

 

Aan elkaar gewaagd

De toon van de wedstrijd werd meteen gezet, met een ontzettende lange rally. Beide teams vochten hard voor de punten, en er werd dan ook luid gejuicht als de punten werden binnengesleept. De eerste set was een duidelijke nek-aan-nek-race, met een stand van 23-23 richting het einde van de eerste set. Door een aantal fouten bij WHV, wist Nuvoc deze set binnen te halen met 25-23.

De tweede set liep WHV een kleine achterstand van 3 punten op. Gelukkig wisten de Asperense dames dit recht te trekken, mede door een sterke serviceserie van Genevieve van der Lek. Toch lukte het WHV niet om dit vast te houden, en de tweede set ging met 25-22 ook naar Nuvoc. 

Omslagpunt

De derde en vierde set kwam het omslagpunt voor WHV. Door goed spel van Jennita Bovenschen-de Graaf op de buitenkant en veel fouten bij Nuvoc, kwam WHV op een ruime voorsprong van 19-14. De dames van WHV lieten hun enorme doorzettingsvermogen zien, door de lange rally’s naar zich toe te trekken, en zo de set met 20-25 binnen te slepen.

Op eenzelfde manier pakte WHV de vierde set mee. De kleine comeback van Nuvoc werd met een hard killblock door Irene Bijl, die een sterke wedstrijd speelde, direct afgestraft. Ook deze set won WHV met 20-25. 

Spanning

De spanning was tijdens de vijfde set te snijden, zowel op het veld als op de tribune. De teams gingen opnieuw gelijk op, totdat WHV een kleine voorsprong behaalde. De laatste set, en daarmee de wedstrijd, werd gewonnen door WHV met 10-15.