Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - WHV pakt relatief makkelijk 5 punten

Op 7 december 2019 heeft WHV DS1 een thuiswedstrijd gespeeld tegen Jola Olympus DS1. Ook al speelde WHV geen topwedstrijd, toch nemen ze 5 punten mee naar huis.  

De eerste set begint gelijk met een lange rally. Deze rally wordt slim afgemaakt door WHV. Daarna volgt een service reeks van Wietske van Dortmont, van maar liefst 5 punten. De rest van de set blijft in het voordeel van WHV. WHV staat zo erg voor dat ze zelfs nog een Time-out nemen (17-11). De set wordt met 25-12 gewonnen door WHV. 

De volgende set gaat heel erg gelijk op. WHV heeft moeite met de onvoorspelbare ballen van Jola. Ze komen op en achterstand en vragen een Time-out aan (10-8). De time-out heeft gewerkt in het voordeel van WHV, want Jola serveert daarna gelijk in het net. De rest van de set gaat heel gelijk op. Toch wint WHV met 25-22. 

WHV begint set drie weer redelijk sterk. Al snel wordt de eerste time-out door Jola aangevraagd (8-2). Toch blijft WHV de voorsprong behouden. Er wordt bij WHV veel netfouten en serveer fouten gemaakt. Toch heeft dit niet heel veel invloed op de set, want die wordt toch weer duidelijk met 25-16 gewonnen.  

De laatste set begint gelijk met een goede service van Lotte Kleijer. WHV blijft de “domme” fouten maken, maar ook deze set heeft dit geen invloed op de set. WHV wint deze set weer met 25-16.