Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - Dames WHV winnen overtuigend in Eindhoven

De Asperense volleybaldames reisden afgelopen zaterdag af naar het Brabantse Eindhoven voor een wedstrijd tegen het derde studentenvolleybalteam van volleybalvereniging Hajraa. Het harde werken werd uiteindelijk beloond met 4 punten (1-3). Hierdoor blijft WHV meedraaien bovenaan de ranglijst. 

Vliegende start

WHV schoot uit de startblokken in de luidruchtige hal van de Technische Universiteit Eindhoven. Mirjam Steenis begon de wedstrijd met een sterke servicereeks, wat WHV meteen op een 8-0 voorsprong zette. Zowel serverend als aanvallend had WHV het goed voor elkaar en werd het voor Hajraa onmogelijk gemaakt om de aanval goed op te bouwen. Hajraa bleef knokken wat leidde tot een aantal lange rallies, maar WHV gaf het niet meer uit handen en zo wonnen de dames uit Asperen de set met 19-25. 

Servicedruk

WHV bleef ook in de tweede set Hajraa vrij eenvoudig de baas, ondanks dat WHV niet altijd het gewenste niveau kon laten zien. Hajraa werd flink onder druk gezet vanaf de servicelijn van WHV, waardoor zij opnieuw niet in hun spel konden komen. Hierdoor verliep de tweede set vrij vergelijkbaar met de eerste set. De set werd gewonnen door WHV (18-25). 

Helaas kon WHV dit goede spel niet vasthouden in de derde set. De studenten uit Eindhoven begonnen steeds harder te serveren en slimmer aan te vallen, waar WHV wat moeite mee had. Er slopen wat eigen foutjes in het spel van WHV, waar de dames van Hajraa van konden profiteren. De derde set werd uiteindelijk verloren met 25-17. 

Gelukkig konden de dames uit Asperen zich herpakken en lieten weer beter spel zien in de vierde set. WHV had heel de set een comfortabele voorsprong en speelde de wedstrijd zakelijk uit. De laatste set werd zeer overtuigend gewonnen met 12-25.