Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - WHV herpakt na moeizaam begin

Zaterdag 23 november speelde WHV Dames 1 een uitwedstrijd tegen Phoenix Dames 1 uit Zaltbommel. De dames van WHV, die goed meedraaien bovenaan de ranglijst, deden er alles aan om de winst binnen te halen. Na een moeizame eerste set herpakten de dames zich, en wonnen de wedstrijd met 3-1.  

Ontregeld

De wedstrijd begon moeizaam. WHV had moeite met de servicepass van de tegenstander, en in het achterveld waren er regelmatig communicatiefouten, waar de tegenstander van profiteerde. Ook de service van WHV vloog keer op keer in het net. Ondanks verschillende wissels om de service te verbeteren, lukte het de dames van WHV niet om de set nog binnen te halen. Het eindigde in 25-23.  

De tweede set startten de dames beter. De concentratie lag hoger, en WHV ging voor elke bal. Het lukte de Asperense dames dit keer wél om met de service van Phoenix om te gaan en de set ging met een stand van 13-25 vrij gemakkelijk naar WHV. 

De derde en vierde set gingen voor WHV tamelijk simpel. Door een serviceserie van Irene Bijl kregen de dames al snel een grote voorsprong te pakken. Hierdoor kon coach Ralph Sap de ‘jongere’ meetrainers laten meedraaien. Britt van Lier en Debora van Zandwijk pakte in de derde set hun puntjes mee, en Annelie van Arkel en Anouk van Dortmont kwamen de laatste set het veld in. WHV won de derde set met 13-25 en de laatste met 15-25.