Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - Eerste nederlaag van het seizoen voor WHV Dames 1

Na een weekend zonder competitiewedstrijd mochten de volleybaldames uit Asperen afgelopen zaterdag weer aan de bak, dit keer tegen Atak’55 Dames 1. In Waspik werd de wedstrijd verloren met 3-1 (25-20, 25-23, 25-13 en 22-25). 

Vol goede moed vertrokken de Asperense volleybaldames richting het Brabantse Waspik. De dames uit Waspik waren een onbekende tegenstander voor WHV. Al gauw werd duidelijk dat Atak’55 Dames 1 een flinke kluif zou worden, aangezien de gemiddelde lengte van de Waspikse dames indrukwekkend te noemen was.

 De lengte van de tegenstander maakte het voor WHV erg lastig om hun eigen spel te spelen. Na een aantal sterke blokkeringen en servicereeksen van Atak’55 sloop de onzekerheid in het spel van WHV. In de tweede set liet WHV-coach Ralph Sap de 16-jarige diagonaalspeelster Marit Herold debuteren om nieuwe energie in het team te brengen. Zij is al de derde debutant van het huidige seizoen bij WHV Dames 1 en liet een goede indruk achter. Helaas was de ploeg uit Asperen niet in staat de druk bij de tegenstander te leggen. Hierdoor gingen de eerste drie sets naar de dames uit Waspik. 

Mede dankzij de altijd enthousiaste en luide aanmoedigingen van de volle reservebank van WHV, werd de wedstrijd alsnog positief afgesloten. Onzekerheid werd aan de kant geschoven en er werd duidelijk beter spel laten zien. Hierdoor werd er toch nog een punt meegenomen naar Asperen. 

De eerstvolgende wedstrijd spelen de dames 19 oktober tegen Condor Dames 1 uit Kaatsheuvel in thuisbasis De Wiel.