Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - WHV Dames 1 met veel bravoure langs HLB Van Daal/DS dames 5.

Op vrijdagavond 27 september mochten de dames uit Asperen aantreden in Den Dungen tegen HLB van Daal/DS dames 5. De dames moesten zich een aantal keer flink herpakken, maar ze wonnen met 3-1. 

De eerste set begon al met een achterstand. De dames uit Asperen hadden merkbaar veel moeite om zich te concentreren op zo’n late vrijdagavond en HLB van Daal maakte daar dankbaar gebruik van. Door een goede servicereeks van Lotte Kleijer kwamen de dames weer op gelijke hoogte en de hele set bleef het een nek-aan-nek-race. Toen Monique van Kempen erin werd gewisseld voor haar goede service, trok WHV de set naar zich toe. Monique serveerde de set prachtig uit en WHV won met 25-17.  

De tweede set begon WHV beter. Ze stonden nu op scherp en zaten goed in de wedstrijd. Helaas werden ze van de rit gebracht door een jonge passer-loper van de tegenstander. Met haar sterke sprongfloat serveerde zij WHV uit hun spel en de opgelopen achterstand was voor de Asperse dames niet meer in te halen, hoewel zij dit aan het einde van de set nog goed probeerden. De set werd met 25-17 verloren. 

Na een goede peptalk van assistent-coach Joeri van Wijk begonnen de dames met veel bravoure aan de derde set. Mirjam Steenis begon aan service en serveerde de tegenstander volledig weg. Door deze prachtige serviceserie stond er nu 10-0 voor WHV op het telbord. De dames hielden deze bravoure vast, mede door sterke aanvallen van invalster Rianda Kroon-Kleppe en ze wonnen de set gemakkelijk met 25-9. 

De laatste set startte WHV niet sterk. Ze liepen een grote achterstand op van 15-7, die niet meer te herpakken leek. De tegenstander had zichtbaar moeite met de harde sprongservice van Wietske van Dortmont, die hier dan ook veel punten mee scoorde. De coach van HLB van Daal probeerde nog om WHV uit haar spel te krijgen door een timeout van 3 seconden te nemen, maar zonder succes. Door een sterke verdediging en goede service sleepte WHV ook de laatste set binnen. Het werd 25-22. 

De eerstvolgende wedstrijd spelen de dames op 12 oktober uit bij Atak’55.