Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Uitnodiging Zomervolleybal 2013

(UPDATE: Zomervolleybal voor de Heren gaat niet door, maar voor de Dames wel!)

Jazeker, ook dit jaar is er de mogelijkheid om mee toe doen met... ZOMERVOLLEYBAL!!! Velen van jullie weten ondertussen hoe het allemaal werkt en ik zou het erg leuk vinden om iedereen weer te verwelkomen in het idyllische zaaltje in het pittoreske Haaften! Even alles op een rijtje:

Ondergetekende (Niels Reder) wil jullie 1x per week een training aanbieden, één avond voor de dames en één avond voor de heren. Dit wil ik doen tegen geringe kosten, maar dat kan alleen bij genoeg animo. Het is de bedoeling om de dames op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur en de heren op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur te trainen in de zaal van Haaften. Uiteraard ga ik er vanuit dat vervoer uit bijvoorbeeld Asperen onderling te regelen is.

Nu begrijp ik dat jullie graag ook op vakantie willen en gaan. Daarom zou ik graag van jullie willen weten, als je interesse hebt, welke weken je aanwezig bent. Dan kan ik kijken of dat er genoeg mensen zijn gedurende de zomer om het interessant te houden (qua kosten) en daarop een leuke uitdagende training voor neer te zetten. Stuur mij een mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dat je geïnteresseerd bent om mee te doen en dan krijg je een formulier om de data in te vullen. Bij genoeg animo zal het bedrag op €6,- komen. Voor dat bedrag van €3,- per uur staat er een trainer, is er degelijk materiaal aanwezig en kan je douchen! Dus hoe meer zielen, hoe meer vreugd, hoe groter het plezier!!

De voordelen nogmaals op een rijtje:

Lekker ballen in de vakantie... Ook bij slecht weer kunnen we ballen... Ook eens ballen met andere mensen dan je teamgenoten... Ballen en gezelligheid gecombineerd... Na de vakantie minder last van je ballen… uhh... ik bedoel… conditieverlies e.d.!

Hopelijk durven jullie de uitdaging aan en kan ik jullie inschrijving snel tegemoet zien!