Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

DJ Madness Bedrijvenbeach

Vrijdagavond 5 juli 2019 is het weer zover. Volleybalvereniging WHV uit Asperen organiseert dan weer het jaarlijkse DJ Madness Bedrijvenbeach! Wij mogen met trots mededelen dat wij een sponsor hebben gevonden in DJ Madness. Deze lokale diskjockey heeft al meerdere verenigingsfeesten tot een succes gemaakt en ook dit jaar zal hij ons financieel steunen tijdens dit toernooi! Voorheen voerden we de toernooinaam "WHV Bedrijven Beachtoernooi", maar wij vonden het gepast om deze naam vanwege onze nieuwe sponsor aan te passen. Verder zal dit toernooi verlopen volgens het gebruikelijke recept en wij hopen dat jullie (weer) aanwezig zijn! 

Hierbij nodigen we bedrijven uit om een poging te wagen om de wisselbeker in de wacht te slepen. Dus spoor uw collega's aan om een gezellige avond met elkaar te beachvolleyballen! Vergeet niet; meedoen is belangrijker dan en net zo leuk als winnen! 

  • Het inschrijfgeld bedraagt € 30,-. Dit bedrag kan voor aanvang van het toernooi contant worden betaald, worden overgemaakt op NL 92 INGB 0002 4650 74 t.n.v de Penningmeester van WHV of door middel van een online betaalverzoek worden overgemaakt.
  • Het toernooi zal rond 18:00 uur beginnen en wij verwachten rond 21:00 uur een winnaar te hebben. Exacte tijd hangt af van het aantal deelnemende teams.
  • Er bestaat de mogelijkheid om voorafgaand aan het toernooi met uw team te eten bij cafetaria De Wiel. Dit is op eigen gelegenheid. De menukaart vindt u via DEZE link.
  • Het toernooi wordt gehouden op:                    

De WHV Beachvelden

t.h.v. Leerdamseweg 39

4147 BM Asperen

 Bent u enthousiast geworden? Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 28 juni 2019 met behulp van het digitale aanmeldformulier dat we op onze toernooi-website hebben geplaatst. Hier vindt u ook een sfeerimpressie van het toernooi van vorig jaar. 

Voor eventuele vragen over het toernooi kunt u contact opnemen met de Toernooien en Activiteitencommissie via het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wij hopen uw bedrijf op vrijdag 5 juli op de WHV Beachvelden te mogen verwelkomen! 

Met vriendelijke groet,

Toernooi- en Activiteitencommissie

Volleybalvereniging WHV Asperen