Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - WHV speelt een thuiswedstrijd tegen Voleco dames 2.

Op zaterdag 17 november 2018 speelde de dames 1 van WHV een thuiswedstrijd tegen Voleco dames 2. Ook al begon WHV sterk aan de wedstrijd, hebben ze helaas verloren.

WHV begon de wedstrijd met de mini van de week. De mini van de week was Aniek Meijdam uit CMV 6.2. Ze serveerde een mooie bal achter in het veld, waar de tegenstander moeite mee had. Zoveel moeite dat ze de bal niet meer over het net kregen.

Daarna is de wedstrijd echt begonnen. WHV begon met slim spel. WHV speelster Esther Hoppesteyn legde de bal netjes achter in het veld waar een groot gat bij de tegenstanders zat. Daarna speelde Wietske Van Dortmont een geplaatste korte bal. Toch kon WHV het slimme spel niet altijd vast houden, en kwam Voleco steeds dichterbij. Gelukkig pakte WHV toch de winst met 25-22.

De tweede set startte WHV weer sterk. Toch was het niet genoeg. Het was een gewaagd potje. Waarbij Voleco lang de leiding nam, en WHV dichtbij bleef. Helaas kwam WHV niet voorbij Voleco. Voleco pakte de set met 25-27 .

Aan het einde van de set raakte WHV speelster Geneviève geblesseerd. Hierdoor kon ze in het begin van de derde set niet mee spelen. Voor haar in de plaats kwam WHV speelster Tessa Cluistra. Voleco begint sterk aan de set, daarin tegen zwakt het spel van WHV wat af. Op het einde van de derde set kon WHV speelster Geneviève toch nog mee spelen, en ze scoorde meteen een mooi punt. Helaas was dit niet genoeg. WHV maakte veel slordige fouten en verloor opnieuw een set. Dit keer met een grotere achterstand van 18-25.

De laatste set begon WHV opnieuw zwak. Zo stonden ze bij de eerste time-out al 7-2 achter. De peptalk van Coach Ralph Sap drong niet door bij de dames van WHV. De tweede time out stond WHV met 12-3 achter. Na deze time-out maakte WHV nog mooie punten, totdat een speelster van Voleco een mooie service reeks had gescoord. Coach Ralph Sap probeerde nog, doormiddel van wissels, verandering te creëeren in het spel. Hij wisselde WHV speelster Mirjam Steenis voor Britt van lier en Lotte kleijer voor Brianna smith. Jammer genoeg bleef WHV achter staan en verloor deze set met 25-10.