Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - Volley Tilburg

Zaterdag 6 oktober speelden de dames van WHV een uitwedstrijd tegen de dames van Volley Tilburg. De Asperse dames verloren de wedstrijd, maar wisten nog wel met twee sets huiswaarts te keren.

Aan het begin van de eerste set was WHV niet allert genoeg en had dan ook een wat moeizame start. Volley Tilburg hield het een tijdje vol zo’n vijf punten voor te staan op WHV. De servicereeks van Gènevieve van der Lek van wel 7 ballen deed het tij echter keren. WHV kwam voor te staan en  won de set uiteindelijk met 25-20.

Uit de tweede set bleek dat de twee teams erg aan elkaar gewaagd waren. Beide deden erg hun best en de set viel ook wel te beschrijven als een ‘servicewedstrijd’, aangezien er weinig lange rally’s uit de services kwamen. Het Asperse team haalde ook deze set binnen, maar de tegenstander kwam dichtbij met 21 punten.

In de derde set leek WHV weer terug te keren naar het begin van de eerste set. Men was niet allert genoeg en maakte onnodige fouten. WHV behield in deze set een achterstand en verloor uiteindelijk met 18-25.

In de vierde set bleek het niet beter te gaan. Een aantal korte services van de tegenspeelsters zorgde voor wat onstabiliteit in het veld bij de Asperse spelers. Ook deze set werd gewonnnen door de dames van Volley Tilburg. De stand eindigde op 18-25.


Door de gelijke stand moest er een beslissende vijfde set gespeeld worden. Waar WHV in de eerste sets zekerder had gespeeld, ging het in deze laatste set mis. De veldwissel vond plaats bij een stand van 4-8 voor de tegenpartij. WHV vocht echter dapper terug en wist nog goed terug te komen, waardoor het een spannende laatste set werd. Helaas voor WHV verloren zij deze set uiteindelijk met 14-16.