Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Bedrijven Beachtoernooi 2018

Beste Sportvrienden,

Vrijdagavond 6 juli 2018 is het weer zover. Volleybalvereniging WHV uit Asperen organiseert dan weer het jaarlijkse Bedrijven Beachtoernooi!
Hierbij nodigen we uw bedrijf uit een poging te wagen om de wisselbeker in de wacht te slepen. Dus spoor uw collega’s aan om een gezellige avond met elkaar te beachvolleyballen!
Vergeet niet: Meedoen is belangrijker dan en net zo leuk als winnen!

  • Het inschrijfgeld bedraagt € 30,-. Dit bedrag kan voor aanvang van het toernooi contant worden betaald of vooraf worden overgemaakt op NL 92 INGB 0002 4650 74 t.n.v de Penningmeester van WHV.
  • Het toernooi zal rond 18:00 uur beginnen en wij verwachten rond 21:00 uur een winnaar te hebben. Exacte tijd hangt af van het aantal deelnemende teams.
  • Er bestaat de mogelijkheid om voorafgaand aan het toernooi met uw team te eten bij cafetaria De Wiel. Dit is op eigen gelegenheid. De menukaart vindt u via DEZE link.
  • Het toernooi wordt gehouden op:
    De WHV Beachvelden
    t.h.v. Leerdamseweg 39
    4147 BM Asperen

Bent u enthousiast geworden? Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 29 juni 2018 met behulp van het digitale aanmeldformulier dat we op onze toernooi-website hebben geplaatst. Hieronder vindt u de link naar de website:
https://sites.google.com/view/bedrijvenbeach

Belangrijk:
Er worden nog sponsors gezocht voor het Bedrijven Beachtoernooi. Vindt u het leuk om dit toernooi te sponsoren, laat ons dit dan weten! Zo kunnen we de vereniging levend houden en volleybal aanbieden voor onze leden en niet-leden!

Voor eventuele vragen over het toernooi kunt u contact opnemen met de Toernooien en Activiteitencommissie via het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen uw bedrijf op vrijdag 6 juli op de WHV Beachvelden te mogen verwelkomen

Met vriendelijke groet,
Toernooi- en Activiteitencommissie van WHV