Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Volleybaldames van WHV Dames 2 promoveren naar de 1e klasse

Afgelopen zaterdag was een spannende dag voor de volleybaldames van WHV Dames 2 en hun supporters. Na een succesvol seizoen in de tweede klasse waar de volleybaldames uit Asperen op een solide tweede plek eindigden, plaatsten zij zich voor de promotie/degradatie wedstrijden in sporthal De Basis in Sliedrecht om te strijden voor een plekje in de eerste klasse. 

Voorafgaand aan de wedstrijd werd nog even de spanning uit het lijf getraind in sporthal De Wiel in Asperen. Naast (inval)trainer en coach Rens de Ridder was ook coach John Kemp hierbij aanwezig om de dames nog een hart onder de riem te steken. John kon helaas niet bij de wedstrijd van de dames aanwezig zijn in verband met de promotiewedstrijden van het eerste heren team van WHV in Dordrecht. Na de training vertrokken de volleybaldames vol zelfvertrouwen en gezonde spanning naar sporthal De Basis in Sliedrecht. 

De tegenstander was het vierde damesteam van volleybalvereniging Kraftwell Symmachia uit Roosendaal. Een team bestaande uit een mooie mix van jongere en oudere speelsters, die tot en met de laatste speeldag nog kans maakten op het kampioenschap in de tweede klasse in hun poule. 

De volleybaldames uit Asperen wisten met een goed variërend spel, hoge servicedruk en een zeer stabiele pass de wedstrijd naar zich toe te trekken. De volleybaldames uit Roosendaal kregen niet de kans om in hun eigen spel te komen, waardoor zij hun sterkste aanvalster op de middenpositie niet konden benutten. De wedstrijd werd met 3-0 (25-15, 25-15, 25-9) overtuigend gewonnen door de volleybaldames uit Asperen, wat betekent dat zij volgend seizoen uitkomen in de eerste klasse.