Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Basisscholentoernooi 2018

Voor de twintigste achtereenvolgende seizoen organiseert volleybalvereniging WHV uit Asperen het WHV basisscholen volleybaltoernooi, speciaal bestemd voor de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs. De kinderen maken zo op een leuke manier kennis met volleybal. Basisscholen uit Lingewaal en omgeving zijn uitgenodigd om aan dit toernooi deel te nemen.

Wij willen graag uw school uitnodigen hier aan mee te doen. 

Waar en wanneer vindt het toernooi plaats?

Datum: Vrijdagavond 2 februari 2018

Tijd: 18:00u tot circa 21:00u

Plaats: Sporthal De Wiel in Asperen

Aan dit toernooi zijn geen kosten verbonden. 

Wegens het grote succes van de voorgaande jaren zijn we genoodzaakt een maximum van twee teams per school op te stellen.  In verband met de nieuwe zaal en de bijkomende nieuwe regels voor veiligheid, zult u dit jaar moet aangeven bij de aanmelding hoeveel coaches er zijn voor elk team. Er is een maximum van twee coaches per team. In het programmaboekje zult u meer informatie kunnen vinden over de regels voor het basisscholentoernooi. 

Als er binnen uw school voldoende animo is, wacht dan niet langer en meld uw school snel aan. Het aanmelden kan op de volgende manier:

Online via dit aanmeldformulier.

Aanmelden kan tot 20 december 2017. 

Aangezien er maximaal 24 teams aan het toernooi kunnen meedoen, willen wij u adviseren om uw school tijdig voor het toernooi aan te melden. Indien het aantal aanmeldingen boven het gestelde maximum uitkomt, zal het tijdstip van aanmelden bepalend zijn voor de deelname.

Wij zenden u in de week voorafgaand aan het toernooi het definitieve wedstrijdprogramma toe. 

Wij willen uw deelnemende teams graag tweemaal een clinic aanbieden op vrijdagmiddag 19 en 26 januari 2018 van 16:00-17:30 uur. Deze middag krijgen ze les van volleyballers en worden er oefenpartijtjes georganiseerd. U ontvangt meer informatie rond 20 december 2017. 

Wij hopen uw school te mogen begroeten op het WHV basisscholentoernooi van 2 februari 2018!