Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - Dames WHV onderuit in Vlaardingen

Afgelopen zaterdag speelde WHV tegen Move4U in Vlaardingen. Op dat moment was Move4U koploper, maar zo kort na de start van de competitie kunnen daar weinig conclusies uit getrokken worden. Toch bleek Move4U een maatje te groot: WHV verloor 3-1. 

De eerste set ging het de dames van WHV makkelijk af, aan de kant van Vlaardingen werden veel fouten gemaakt waardoor het voor de Asperense dames eenvoudig was om op voorsprong te blijven. Met een sterke blokkering en veel servicedruk had WHV alle grip op het spel en won de set met 19-25.

In de tweede en daaropvolgende sets bleek Move4U meer in hun mars te hebben dan in de eerste set bleek. Ze kwamen terug in de wedstrijd en overrompelde WHV met een ijzersterke service. De speelsters van WHV werkten hard, maar mentaal was er iets gebroken door deze come-back van Move4U, want de fouten lagen vrijwel allemaal aan kant van WHV. Aanval na aanval belandde buiten de lijnen en veel servicepasses ketsen de verkeerde kant op. Na verlies in de tweede set (25-15) leek het in de derde set weer de goede kant op te gaan en stond WHV met 8 punten voor. Tot het moment waarop Move4U weer gas ging geven en WHV opnieuw het nakijken had. De frustratie liep hoog op aan kant van WHV, omdat Move4U ogenschijnlijk geen tegenstander van formaat leek. Maar ook de vierde set ging naar de dames uit Vlaardingen, die dankzij deze overwinning nog steeds aan kop gaan.

Zaterdag 14 oktober a.s. speelt WHV om 17:00 uur thuis tegen Volley2B.