Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

BBQ is generale opwarmer voor jubileumfeest 60-jarig WHV

Volleybalclub WHV bestaat statutair gezien op 8 juli 60 jaar en de BBQ was eerder bij het 25- en 50-jarig jubileum eveneens onderdeel van de festiviteiten. Voorzitter Olaf van Arkel die de BBQ opende met wethouder Govert van Bezooijen, refereerde dat de oprichtingsvergadering 60 jaar geleden in café van Familie De Groot gehouden werd. Nu 60 jaar later vond de BBQ in café cafetaria De Wiel eveneens eigenaar van Familie De Groot maar uit Ameide.

Govert van Bezooijen feliciteerde alle aanwezigen met het jubileum en benadrukte het belang van vrijwilligers die de club draaiende houden.

Vanuit de gemeente is er veel waardering voor de rol die sportverenigingen vervullen voor de maatschappij. De betrokken- en verbondenheid bleek ook uit het grote aantal oud-leden en oud-bestuursleden dat gekomen was om de herinneringen van weleer op te halen en een kijkje te nemen in de nieuwe sporthal.

Familie De Groot luidde met Roy Groenenberg, Anne Blom en Peter Voorburg de bel voor een rondje van de zaak.

De complete BBQ werd wederom voortreffelijk georganiseerd door Rita Versluis met heerlijke home-made salades. 

Op zaterdag 16 september zal WHV het jubileum vieren door die middag een WHV-museum in te richten en tussen 17:00-20:00 een reünie met broodmaaltijd voor oud-leden. WHV zal die dag oefenwedstrijden spelen en ’s avonds is er een XXL-feest in de sportkantine. WHV hoopt veel oud-leden te verwelkomen in het museum en de nieuwe sporthal te kunnen presenteren.