Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

WHV nodigt oud-WHV-ers van harte uit voor haar 60-jarige jubileum

Onze volleybalvereniging WHV viert vrijdag 7 juli 2017 60 jaar bestaan en dat willen we vieren met een aantal leuke activiteiten voor jong en oud. We wilden juist met dit jubileum alle leden en oud-WHV-ers betrekken. Juist om die reden zijn we al een jaar geleden met de voorbereiding vertelt voorzitter Olaf van Arkel, die met de broers Stefan en Sander Arp het plan trok. Het thema waarvoor we gekozen hebben is het allemaal trots kunnen zijn op onze volleybalclub. De maatschappij lijkt steeds vluchtiger te worden en binding met verenigingen minder, terwijl we daar juist een tegenwicht in willen bieden. We willen juist weer trots kunnen zijn op onze club en de teamgenoten waarmee we sporten. Trots kan juist overal in zitten en is ook niet voor iedereen hetzelfde. Waar voorheen een jubileum organisatie ingericht werd, hebben we voor dit jubileum bewust gekozen om het anders te organiseren. We wilden gezien de nieuwe sporthal ook een programma neerzetten waar leden echt trots van kunnen worden en juist leden gelegenheid bieden ideeën op te pakken waar juist zij zelf energie in willen stoppen.

We hebben een jaar geleden breed binnen de club ideeën verzameld via verschillende media juist om iedereen te bereiken. Eind 2016 is er een online enquête geweest om te bepalen welke ideeën het breedst gedragen werden en waar ook het meeste animo voor was om te organiseren. Vanaf januari jl. is de echte voorbereiding begonnen door de ideeën verder uit te werken in teams per idee. Er zijn zo’n twintig leden actief betrokken bij de organisatie van de evenementen en activiteiten die ook de andere leden en ouders stimuleren om mee te doen en mee te helpen om er een succes van te maken.

 • 60 jaar toernooi in Sporthal De Wiel op woensdag 14 juni
  We starten de jubileumactiviteiten tijdens de afsluiting van het zaalseizoen. Normaal organiseren we dan het afsluitend toernooi voor C-jeugdleden tot senioren, maar dit jaar zal dit in het teken staan van WHV 60 jaar. Aanvang toernooi vanaf 19:30.
 • CMV-kamp in sporthal De Wiel op vrijdag 23 juni tot zaterdag 24 juni
  Voor de CMV tot en met C-jeugd organiseren we een kamp met allerlei gezellige en leuke activiteiten. De jeugd gaat overnachten in de nieuwe sporthal, en op zaterdagochtend mogen zij als eerste gebruik gaan maken van het blacklight. Animo onder ouders en senioren lijkt net zo groot te zijn als bij de kinderen.
 • Blacklight toernooi in sporthal De Wiel op zaterdag 24 juni
  In de middag zullen er open toernooien georganiseerd gaan worden voor jeugd en senioren en kan iedereen vanuit de omgeving komen volleyballen in het donker met fluorescerende netten, ballen en lijnen. ’s Avonds is er een onderling WHV toernooi voor C-jeugd tot senioren om met elkaar te kunnen spelen.
 • WHV BBQ in café-cafetaria De Wiel op vrijdag 7 juli
  Op 7 juli viert WHV haar 60 jaar bestaan en we willen dit ondanks de vakantie vieren op de echte dag met een BBQ bij café-cafetaria De Wiel. Inloop vanaf 18:30.
 • Reünie in WHV-museum in café-cafetaria De Wiel op zaterdag 16 september
  Een week voor de start van het seizoen willen we oefenwedstrijden in onze nieuwe sporthal organiseren en tevens een tijdelijk museum inrichten om de geschiedenis van WHV te beleven. We vragen iedereen om oude spullen, foto’s, film materiaal te verzamelen om die dag met leden en oud-leden, oud-trainers, oud-bestuursleden terug te blikken op 60 jaar WHV.
 • XXL-feest – zaterdag 16 september in de sportkantine
  Dit jaar wordt het feest heel veel groter opgezet en zal er ook een professionele zangeres en DJ ons feest begeleiden. Voor dit feest zijn alle oud-leden, familieleden, en ook andere gebruikers van de sporthal van harte uitgenodigd vanaf 20:00 in de sportkantine.

Met het programma dat door de teams opgezet is, kunnen we heel trots zijn. In alle activiteiten komt het thema trots terug. We kiezen ervoor om alle activiteiten in ons nieuwe honk de nieuwe sporthal De Wiel te organiseren. We willen zeker ook oud-leden de gelegenheid geven om een keer in de nieuwe sporthal met een topsportvloer te komen volleyballen. We zijn erg trots op onze sporthal en hopen dus ook dat veel oud-leden zullen meedoen aan de activiteiten. De reünie en het inrichten van het tijdelijke museum is bewust gekozen om herinneringen op te halen. Je merkt ook dat dit onder de oudere leden al leeft en veel informatie, foto’s en herinneringen loskomen. Ook wordt wel duidelijk dat hoe vergankelijk sommigen dingen zijn en anderzijds hoe andere dingen van alle tijden is. Juist die overlevering is leerzaam, maar ook motiverend om elkaar weer energie in te stoppen.

Het blacklight toernooi en het CMV-kamp zijn wensen die we al jaren hadden, maar te omvangrijk werden geacht om uit te voeren. Nu we met elkaar de schouders eronder zetten is het mogelijk. Ook het XXL-feest benadrukt dat we in de nieuwe locatie nieuwe mogelijkheden zien om nieuwe activiteiten op te pakken en zeker ook in verbinding met de andere sportverenigingen in De Wiel. Om de activiteiten te kunnen financieren hebben we paaseieren verkocht en verkopen we de komende periode douchegel met een speciaal jubileum etiket met onze nieuwe sporthal. Om het trots nog nadrukkelijker te beleven zijn we voornemens om ook WHV sokken en een jubileumshirt aan te bieden.

Het is lastig om alle contactgegevens van oud-WHV-ers te achterhalen. We hopen dat oud-WHV-ers elkaar informeren en attenderen op de evenementen. Op de website van WHV is een aparte pagina gemaakt met alle informatie over het jubileum, en anders kan er zeker gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.