Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - WHV verliest van Move4U

Zaterdag 14 januari reisden de dames van WHV 1 af naar Vlaardingen.
Helaas hebben ze het niet waar kunnen maken en verloren met 4-0 van Move4U.

De eerste set begon gelijkwaardig, en de WHV-dames lieten daarbij goed spel zien. Dit hielden ze echter niet de set vol en de set eindigde spannend. WHV maakte het niet af en de set ging naar Vlaardingen. De set eindigde met 22-25. De dames waren teleurgesteld en gebrand om de volgende set te winnen.

De tweede set begon echter niet goed. Hoewel de dames erg hun best deden werd er af en toe toch meegerommeld met de tegenpartij. WHV liep tegen een achterstand op, maar kreeg het voor elkaar om terug te komen tot 22 punten, mede door de goede servicereeks van Mirjam Steenis. Helaas trok Move4U aan het langste eind en ging de set niet naar WHV.

De derde set ging hetzelfde als de tweede set. WHV begon niet scherp aan deze set en stond wederom een aantal punten achter op het scorebord. Door de goede service van Bernadet Arendsen en Romy van Wijk werd de achterstand beperkt tot 4 punten. Ondanks dat de dames de lange rally’s afmaakten en hard werkten ging de set naar de Vlaardingse dames.

Nu kwam de laatste set, de laatste kans om alsnog een punt binnen te halen. Door het wisselbeleid van coach Wim van den Boomgaard stonden er tijdens deze set 4 jonge meiden van 14,15,16 en 17 jaar in het veld. Er werd hard gewerkt voor elkaar. Het bleek voor de vierde maal op een rij niet voldoende en ook deze set ging naar Move4U.

Het dubbeltje viel deze wedstrijd niet de goede kant op. Balend en enigszins teleurgesteld gingen de WHV’ers weer naar huis. Volgende week is er geen wedstrijd, maar vrijdagavond 28 januari spelen ze uit tegen Sliedrecht Sport.