Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Rita Versluis 40 jaar actief lid bij WHV

Na 40 jaar nog steeds actief zijn is volgens voorzitter Olaf van Arkel zeer zeker een bijzondere verdienste. WHV bestaat dit in juli dit jaar 60 jaar en leden die 40 jaar actief zijn geweest zijn dus bijzonder. Leden werden in die tijd op latere leeftijd lid van de volleybalvereniging. Het is pas ongeveer 20 jaar geleden dat de startleeftijd op 7 jaar lag en sinds 5 jaar kunnen leden al op 3-jarige leeftijd beginnen. Ook het volhouden is een verdienste.

In de jaren ’80 heeft Rita jarenlang in D1 gespeeld en ook kampioen geworden in 1992. Dames 1 promoveerde toen van de 3de naar de 2de klasse. Cor van der Hout was toen de trainer, en in dat team speelde ook Cynthia Bos, Ciska Derksen en Annie Oskam. In 1996 werd Rita weer kampioen Tjerk de Kuyper als de trainer zonder ook maar 1 set te verliezen.

In 2001 ontving Rita een bronzen spelt van de NeVoBo voor al haar bewezen diensten voor de regio. Ze was op dat moment 15 jaar secretaresse van WHV. In die tijd was het bestuur veel kleiner en deed het bestuur heel veel taken.

Na Wim de Jong is Rita van de actieve leden het langst lid van WHV. Wim zit in zijn 51ste lidmaatschapsjaar. Verder is ook Anton den Hertog 38 jaar lid, daarna Tjerk de Kuyper met 32 jaar en Wildrik van de Plassche met 29 jaar. Van de ereleden die nog steeds betrokken zijn is Gijs de Man 47 jaar betrokken, Annie Oskam 42 jaar en Ton Dhondt 39 jaar.

Enkele jaren geleden is Rita gestopt in de competitie team, maar Rita traint op 64-jarige leeftijd nog steeds wekelijks met de dames mee. Tijdens het jaarlijkse Nieuwjaarstoernooi werd Rita in het zonnetje gezet en toegezongen door alle aanwezigen muzikaal ondersteunt door de muzikale leden van WHV.