Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - 3-1 onderuit bij Voleco

Zaterdagmiddag 3 december zijn de dames van whv afgereisd naar Ouderkerk a/d Ijssel waar de dames het moesten opnemen tegen Voleco Dames 1, die momenteel 9de geplaatst staan. Voor de wedstrijd begon konden de dames de heren van WHV Heren 1 nog aanmoedigen, maar helaas verloren de heren met 3-1.

Met frisse moed begon WHV dames 1 aan de wedstrijd. Helaas begon de eerste set wat matig. De stand ging gelijk op. Het lukte de dames van WHV niet om een voorsprong te nemen. De dames van Voleco werkte hard in de verdediging waardoor WHV hard moest werken voor haar punten. Voleco won de eerste set met 25-22.

De tweede en tevens derde set begonnen ook vrij matig. De verdediging liep niet lekker waardoor de mogelijkheden tot aanvallen beperkt bleven. WHV liep tegen een achterstand aan, die niet meer in te halen was. Deze twee sets werd ook door Voleco gewonnen. Dit keer met 25-19 en 25-17.

Teleurgesteld in ons eigen resultaat spraken de dames van WHV af om voor alles te gaan of niets. Bij 1 gewonnen set zouden de dames in ieder geval nog met een punt naar huis gaan. Het werd een mooie set. Er werden lange rally’s gespeeld. De dames van WHV wonnen niet alle rally’s, maar vochten zich wel terug in de set. Het ging gelijk op. De dames van WHV moesten proberen dit zo te houden tot het einde van de set.

Tot 24-24 stond het nog gelijk. WHV gaf nog alles wat er in zat en won de laatste set met 26-24. Met een uitslag van 3-1 zijn de dames alsnog met een punt weer richting Asperen vertrokken.

Aanstaande vrijdag spelen de dames hun wedstrijd thuis in sporthal De Wiel te Asperen om 20 uur tegen de als tweede geplaatste dames van Volley Zuid.