Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - WHV Dames 1 wint met 3-2

Afgelopen zaterdag reisde het eerste damesteam van WHV af naar Oud-Beijerland om met 3-2 winst weer terug te keren naar Asperen.

Het was een erg afwisselend en spannende wedstrijd. De eerste set begon goed voor WHV, na een mooie servicereeks van spelverdeelster Mirjam Steenis stond er een voorsprong van 0-10 op de borden. De set ging naar WHV (13-25), alles verliep soepel aan de asperse kant en het tweede damesteam van DVO biedde weinig weerstand. Dit was echter anders in de tweede set, beide kanten werkten hard en er was meer sprake van een wedstrijd. Na een spannende slotfase ging de set naar DVO (25-22).

De derde set begon met een achterstand voor de asperse dames maar er werd hard gewerkt en er werden mooie aanvallen gemaakt van onder andere Bernadet Arendsen. Uiteindelijk lukte  het om de set binnen te slepen (21-25).

Waar in de derde set WHV net een stapje meer zette, ging DVO DS2 in de vierde set net wat beter. De set ging naar DVO (25-20).

Het was tijd voor de vijfde en ontzettend spannende set, intussen was de zaal volgelopen met DVO supporters en keek WHV aan tegen een 14-11 achterstand. Romy van Wijk moest onder hoge druk serveren, met een ace en 2 knalharde services bracht zij de stand terug naar 14-14. Het was alles of niks, WHV deed er alles aan om te winnen en dat lukte. De set (15-17) en daarmee de wedstrijd gingen naar WHV.

Komend weekend speelt WHV DS1 geen wedstrijd.