Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Heren 1 - WHV wint van hekkensluiter Tilburg

De Asperense volleyballers pakten afgelopen zaterdag in eigen huis tegen Volley Tilburg 3 hun eerste 4-0 zege van dit seizoen. Ondersteund door het enthousiaste thuispubliek en op basis van hard werken en geloof in eigen kunnen werd Tilburg zelfs met 4-0 weer huiswaarts gestuurd. Daarmee pakte WHV vijf bijzonder welkome punten.

WHV moest het afgelopen zaterdag helaas doen zonder routinier Wildrik van der Plassche. Zijn positie werd waardig opgevuld door René Roth, welke een plaag was voor de tegenstander. Het publiek zag afgelopen zaterdag een ploeg die met elkaar en voor elkaar wilde werken. En dat gaf iedere individuele speler het vertrouwen om zijn niveau te halen. WHV had controle over de passing en verdediging, waardoor alle aanvallers van Asperen veelvuldig konden scoren.

WHV was in staat om de tegenstander dermate onder druk te zetten, dat de eerste drie sets door WHV werden gewonnen met 25-18, 25-19 en 25-17. Om de vierde set ook te winnen en dus het belangrijke vijfde punt binnen te halen, wist WHV dat het moest blijven samenwerken en met passie moest blijven strijden. Na een matige start van de vierde set stond WHV al snel 9-2 achter. Door te blijven geloven in eigen kunnen en door te strijden als leeuwen knokte WHV zich terug in deze set en was WHV in staat om net op tijd op gelijke hoogte te komen. Na een bloedstollende en spannende slotfase, wist WHV de laatste set te winnen met 29-27. Een prima teamprestatie dus van de ploeg uit Asperen en een mooie opsteker voor de komende wedstrijden.

Door deze 4-0 overwinning stijgt WHV naar de zesde plek op de ranglijst. De volgende wedstrijd is op 12 november. Dan gaat WHV op bezoek bok City Bril Krimpen, de nummer zeven van de ranglijst. Dat beloofd dus een spannende wedstrijd te worden.