Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - WHV Dames 1 vangt bot in Oud-Beijerland

WHV Dames 1 vangt bot in Oud-Beijerland.

Ondanks goed spel wist het eerste dames team van WHV geen punten te behalen bij DVO1. Bij aanvang van de wedstrijd beloofde het een spannende wedstrijd te worden, gezien de gedeelde tweede plaats in de competitie. Deze stand geeft ook een beter beeld hoe gewaagt de teams aan elkaar waren. 

De eerste set begon slecht voor WHV met een 12-0 achterstand door een lastige service beurt van de DVO spelverdeelster. De talentvolle 14-jarige Romy wist voor WHV met een vergelijkbare indrukwekkende servicebeurt het verschil te verkleinen naar 14-7. Dat leek nodig te zijn om het team weer in het spel te krijgen. 

Het resulaat was een spannende gelijk opgaande tweede en derde set. Door onder andere Jolijn flexibel in te zetten in het achterveld, kon WHV de servicedruk beter onder controle krijgen. Beiden teams legden druk op elkaar door service en aanval en lieten karakter zien in de rally's waar voor elk punt gevochtend werd. De voorsprong werd daardoor geregelmatig gewisseld. De setpunten gingen uiteindelijk naar DVO met 25-23 e n 25-20.
In de laatste set werd er dapper gevochten door de Asperse dames, maar de nieuwe koploper van de poule liet geen steken vallen en bleef consequent sterk spelen. De laatste set werd verloren met 25-19.

Na vijf gespeelde wedstrijden staat WHV dames 1 op de zevende plaats. De poule kent een brede top waarbij nog geen stevige koploper bekend is. Onderling worden de punten wisselend verdeeld waardoor WHV nog alle kansen heeft hoog te eindigen in de competitie. Vrijdag 4 november om 20:00 uur zal de volgende wedstrijd worden gespeeld tegen HLB van Baal. De prognose volgens de Nevobo is 2-3.