Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Heren 1 - WHV verliest van Fusion

De Asperense volleyballers waren afgelopen te gast bij oude bekende Fusion in Rotterdam. Waar WHV thuis vaak weet te winnen van deze ploeg zijn de statistieken uit precies andersom. Ook deze keer kon de Asperense equipe niet echt een vuist maken. In de eerste twee sets bleef de ploeg nog aardig in de buurt van Fusion. In de laatste twee zakte WHV echter ver terug zodat de ploeg puntloos terug moest naar Asperen.

De rode draad van de wedstrijd was eigenlijk dat WHV maar geen grip kreeg op het side-out spel van Fusion. De servicedruk van de Asperense ploeg was onvoldoende om het de ervaren tegenstander echt lastig te maken. Die kwam daardoor steeds relatief gemakkelijk tot scoren op de service van WHV. Te meer ook omdat de blokkering en de veldverdediging aan Asperense zijde te weinig brachten. Elke keer weer wist Fusion via de handen van WHV te scoren dan wel de gaten in de verdediging te vinden.

In de eerste twee sets wist WHV zelf aanvallend ook nog wel aardig tot scoren te komen. Daarnaast was Fusion af en toe wat slordig in hun service. Toch was dat niet genoeg om aanspraak te kunnen maken op setwinst. Vanaf de derde set zakte het niveau aan de kant van WHV echter ver terug. De ploeg werd slordiger, had steeds meer moeite om aanvallend tot score te komen en stond verdedigend te vaak op de verkeerde plek. Positieve uitzondering was de jonge Dwight Hol die achterin veel ballen van de grond wist te houden.

Door deze 4-0 nederlaag zakt WHV na een goede start nu terug naar de zevende plek op de ranglijst. De volgende wedstrijd is op vijf november. Dan komt Volley Tilburg op bezoek en kan de ploeg hopelijk weer een overwinning bijschrijven.