Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 grijpen net naast de winst

Na de winst van vorige week stond er afgelopen vrijdag 30 september de wedstrijd op het programma tegen Move4you. Na een 0-2 achterstand kwam WHV knap terug tot 2-2. Helaas kon WHV het niet afmaken en ging de vijfde set naar Move4you.

De eerste en tweede set begon WHV wat stroef en afwachtend. Na het zure verlies van een spannende eerste set, keek WHV in de tweede set lange tijd tegen een achterstand aan. De dames kwamen van een verre achterstand goed terug, maar ondanks dat de WHV'ers beter in het spel kwamen mocht het helaas niet baten en ging Move4you er met de set vandoor.

Het spel van de tweede set zorgde voor nieuwe energie, wetende dat er na een achterstand van 2-0 het nu echt moest gebeuren om de winst in sporthal De Wiel te houden. WHV startte scherp. Het team werkte goed samen en ging voor elke bal. Buitenaanvallers Celine Bloem en Bernadet Arendsen konden flink scoren. Middenaanvalster Eline Katerberg blokte een aantal mooie ballen en leverde een prettige servicereeks af. WHV won deze set overduidelijk met 25-14, de wedstrijd leek te keren.

WHV stelde de vierde set al bijna veilig door een vroege servicereeks (9x) van onze spelverdeelster Mirjam Steenis. Het vervolg van de set werd goed aangevuld mede dankzij het scoren van aanvalsters Romy van Wijk en Georgette Kwak. Libero Natalie Smith had de verdediging goed voor elkaar en de set werd gepakt met 25-17. De 2-2 stond op het bord.

Een vijfde set moest de beslissing gaan brengen wie er met de winst naar huis zou gaan. Jolijn Onvlee werd in deze set regelmatig in het spel gebracht door coach Niels Reder om de verdediging te versterken. Ondanks dat zij hele fraaie ballen verdedigde, slaagde WHV er niet in om deze set te winnen. De wedstrijd ging met 2-3 naar Move4you.

WHV speelt aanstaande zaterdag een uitwedstrijd tegen Fusion in Rotterdam. De WHV'ers zullen deze wedstrijd scherper moeten starten om de Rotterdammers te verslaan.