Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Spannende finales tijdens WHV Beach

Afgelopen zaterdag werd op de Asperse beachvelden op het buiten zwembad De Wiel het jaarlijkse beachvolleybal toernooi georganiseerd. Dit toernooi is ontstaan na 3 jaren het toernooi op het Reilinghplein georganiseerd te hebben tussen 2009 en 2011. Het zand is dit jaar voor het eerst weer aangevuld met 30 ton zand uit de Lek. Sinds vorig jaar wordt er 2 tegen 2 gespeeld zoals ook tijdens officiële beachvolleybalwedstrijden het geval is. Ook dit jaar was de organisatie weer in handen van Stefan Arp die al sinds 2009 de organisatie voor zijn rekening heeft genomen.

Dit jaar waren de poulewedstrijden erg spannend. De teams hielden elkaar goed in balans, waardoor het tijdens wedstrijden spannend was, maar ook in de einduitslag dichtbij elkaar zat. Bij de mix wonnen vader Wim van den Boomgaard met dochter en Dagmar van den Boomgaard. Bij de heren was het heel spannend in de winnaarspoule. Het duo Niels Reder/ Wildrik van de Plassche wonnen van Virgil in den Eng/Vincent de Bie. Duo Olaf van Arkel/Stefan Arp wonnen van Niels Reder/Wildrik van de Plassche en vervolgen wonnen Virgil in den Eng /Vincent de Bie weer van Olaf van Arkel/Stefan Arp. Omdat ook het aantal setpunten gelijk was, werd een heuse finale gespeeld tot 15 punten en wisselen van speelveld om de 5 punten. Deze was uitermate spannend en werd nipt gewonnen door Olaf van Arkel/Stefan Arp van Virgil in den Eng/Vincent de Bie. De prijswinnaars krijgen een versnapering van Sportcafé / Cafetaria De Wiel aangeboden welke de beachvolleyballers de gehele dag verzorgde.

WHV is heeft een succesvolle week in de nieuwe zaal gekend. Er waren geen noemenswaardige problemen, dus de club kan zich richten op de beachseizoen. De jeugd traint op dinsdag en de senioren kunnen kiezen wanneer ze trainen of onderlinge wedstrijden spelen. Mocht je interesse hebben om ook te komen beachvolleyballen, kijken dan op de website van WHV whvbeach.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.