Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Dames 1 - WHV met 4-0 verlies naar huis

De dames van WHV mochten afgelopen zaterdag aantreden in Capelle a/d IJssel, waar een gretig team stond te wachten van VCN. WHV was niet compleet, maar niet met minder gretigheid er naartoe gegaan. De eerste set stond WHV direct op achterstand, waardoor er voor coach Niels Reder niets anders te doen stond dan zijn dames bij hem te vragen en hen een peptalk te geven. Ze hadden immers niks te verliezen, datgene wat niet te zien was in het spel. VCN speelde goed doordat zij sterk aanvielen, waardoor WHV de ballen niet goed kon passen en ook bij het net werden de taken niet goed uitgevoerd. De set ging naar VCN met 25-12.

In de tweede set was WHV nog niet gefocust en lag het initiatief nog steeds bij VCN. Romy van Wijk kwam erin om te versterken, maar de setstand was toen als zo (22-9) dat de set al was vergeven aan VCN.

De derde set begon WHV als in de eerste twee sets, maar toch kwam WHV beter in het spel. Rianda Kroon maakte veel punten over het midden door slimme ballen en dit gaf vertrouwen. Ook door de buitenpositie werden meer punten gemaakt. Het lukte niet om een voorsprong te pakken, de set ging naar VCN met 25-18.

Plezier maken was het doel voor de vierde set en dat werd gedaan. Het blok van VCN en de goed geplaatste aanvallen waren toch te sterk, waardoor WHV verloor met 25-14.

As vrijdagavond om 21:15 uur speelt Dames 1 hun laatste wedstrijd van dit seizoen tegen Volley Zuid.