Aanmelden

Wil je lid worden van WHV?

Klik hier om je nu online aan te melden.

 

WIl je lid worden van WHV Beach?

Klik Hier om je nu online aan te melden

 

Social


 

 

 

Heren 1 - Zeer welkome zege WHV

De Asperense volleyballers hadden afgelopen zaterdag ATAK’55 uit Waspik op bezoek. Tegen de nummer drie van de ranglijst werd een bijzonder nuttige 3-1 overwinning geboekt. Daarmee pakte de ploeg vier zeer welkome punt in de strijd om lijfsbehoud. Met nog vijf wedstrijden te gaan, staat de ploeg nog altijd op plek negen op de ranglijst. Een plaats die veiligheid garandeert maar die de ploeg wel tot het einde van het seizoen moet zien vast te houden.

Tegen ATAk’55 zette WHV in ieder geval een nuttige stap in de goede richting. Er werd hard gewerkt en bij vlagen zeker ook zeer behoorlijk spel afgeleverd. Dat leverde een spannende wedstrijd waarbij beide ploegen steeds dicht bij elkaar in de buurt bleven. Steeds als WHV afstand leek te nemen kwam er weer een fase bij de Asperense ploeg dat het even niet lukte. Toch knokte de ploeg zich daar steeds weer uit door positief te blijven naar elkaar en te blijven geloven in de overwinning.

Alleen in de derde set lukte dit even niet. Daar liet de ploeg aan het eind van de set een voorsprong glippen door een opeenvolging van persoonlijke fouten. Maar WHV herstelde zich mentaal prima in de vierde set. De teleurstelling werd afgeworpen en het vizier werd vooruit gezet. En hoewel de Asperense volleyballers continu de hete adem van ATAK’55 bleven voelen, knokten ze zich met steun van hun thuispubliek via een spannende slotfase naar de 3-1 overwinning toe. 

WHV heeft nu twee vrije zaterdagen waarna op 26 maart in Asperen de confrontatie wacht met directe concurrent Spivo uit Spijkenisse. Deze ploeg bekleedt de gewraakte tiende plek op de ranglijst die leidt tot het spelen van nacompetitie. Voor beide ploegen zijn de belangen dus groot waardoor dit ongetwijfeld een beladen wedstrijd zal opleveren.